Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a “gondolatban megcsalás” mánia?
Gyakorin rendszerint visszaköszön az a vélemény, hogy ha másra gondol az ember mint a párjára, akkor az megcsalás, gerinctelen, takarodjon, szemét, viszket neki, stb.
Nem tudok ezzel egyet érteni. Tisztességes nőnek tartom magam, felépített élettel, házassággal, nem csaltam meg sose.
De engedtessék már meg, hogy a gondolataimért nem fogok elnézést kérni!
Képzeltem már el mással szexet, kollégával, ismerőssel, idegennel, sőt még színésszel is... De nem tettem semmit, mert nem ér meg annyit pár perc örömszerzés, hogy bárkit is megbántsak, a férjem szeretem. Meg nem is tenném, mert nem tudok érzelem nélkül szexelni.
De ezért már rossz ember lennék? Kicsit nevetséges... ha valaki ennyire uralni akarja a párját, az már rég rossz...
Én csak azt nem értem, hogy derül ki, ki mire gondol?
Hacsak be nem vallja önként.
Itt kb olyan kérdések szoktak lenni,hogy a potásra gondolok egyfolytában,szemezünk is,be is akarom jelölni,vagy már flörtölgetés is megy,közben otthon meg semmi nem jò.Ùgyhogy szerintem félreértelmezed a kiìrásokat.
Igazából azért van olyan sok egyedülálló,mert emberek tök nem akarnak azzal lenni már,akivel épp,nem is illenek össze, de tartogatják.Viszont ha elengedné,akkor mindenki találhatna magához jobban passzoló társat.
Ez nekem is feltünt.
Ez a tipikus "3 hónapja együtt vagyunk, és azóta másra se néztem". Pedig hosszú távon természetes, hogy találkozol mással is, aki vonzó. De ilyenkor nem kell semmibe belemenni, elvégre a hűség döntés kérdése.
Pont azt veszem észre, hogy azok lépnek félre egyből, akik úgy gondolják, hogy ha szerelmes vagy, mást nem is szabad észrevenni. Ha megtetszik valaki, akkor a kapcsolatodnak meszeltek, ideje más után nézni.
Gyakorlatilag mindenkivel ki is kezdenek, akivel kölcsönös a vonzalom, ha van párjuk, akkor is.
# 4 Nem tudom hol olvastál ilyet. Teljesen más az, ha valaki fantáziál erről, és megint más az, ha tervezi, vagy fontolgatja, hogy megtenné.
Amúgy ha valakit ennyire zavar mások véleménye, akkor miért ír ki kérdést? Nyilván senki sem gondolat olvasó, ezért ez sosem fog problémát okozni. De ha leírod, vagy kimondod a rejtegetett gondolataidat, akkor miért vagy meglepődve azon, hogy elítélik? Ezért nem szokták elmondani az emberek, hogy mit gondolnak. Az csak gondolat. De ha leírod, akkor már nem csak egy gondolat, hanem kimondott szavakká, vagy leírt szöveggé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!