Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az baj ha nem érzek bűntudatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem érzek bűntudatot?

Figyelt kérdés
Beköltözött hozzám még novemberben egy pár lakótársnak.A csaj elkezdte előttem illegetni magát.Igy januárban mondtam neki hogy szívesen ágyba bújnék vele mindkettőnk örömére de ezért nem nézném ribinek sőt tudom hogy egy rendkívül okos nő.És bele ment azóta 1x kezdeményeztem nála, ha ketten vagyunk itthon inkább ő jön hogy szexeljünk.Az baj ha nem érzek a pasija miatt bűntudatot pedig vele is jóban vagyok? 23F
2019. márc. 5. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

figy, te felajánlotta, de ő lépett. Ha nem volt erőszak, ha nem becsaptad vagy nem valami törékeny állapotban próbálkoztál (részeg, betépett, nagyon maga alatt), szóval tudatában volt, hogy mit csinál, akkor az az ő baja.

Felnőtt nő, minden joga megvan az élethez és ő határozza meg a döntéseit, szóval viselje is a következményeket

2019. márc. 5. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem a csajt sajnálja, hanem a pasiját.
2019. márc. 5. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék a haverod az már biztos, ha kifognék egy könnyű nőt és rád akarná vetni magát, hamarabb tennéd be neki mintsem hogy szólnál nekem hogy tesó, baj van a lánnyal...
2019. márc. 5. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Azért nincs bűntudatod, mert tárgyként kezeled, illetve értéktelennek tartod, akivel bármit megtehetsz. Ennyi. A leírás alapján.
2019. márc. 5. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen,baj,de te is tudod ezt,kulonben miert kerdeuted volna itt meg...?
2019. márc. 6. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Kamu
2019. márc. 18. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!