Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nem érzek bűntudatot?
Igen, ez minimum szociopátia. De a mai világban az ilyen előny...
2019. márc. 5. 10:52
Azt nem Neked kellene érezned,hanem a ribizli lakótársadnak.De gondolom Neki nincs,mert azt a dumát is bevette,hogy nem néznéd ribinek,hiszen tudod,hogy egy értelmes,okosnő.Mindezt egy dugásért.Nagyon intelligens lányka lehet.
2019. márc. 5. 10:54
Jó kis csapat vagytok.Hulladék emberek.
2019. márc. 5. 10:56
Ettől nem lesz szociopata.Vegye a vállára mindenki baát,aztán sajn@ljon mindenkit,és legyen bůntudata mondenki mâs rossz lépése miatt?Ha a szomszéd rendszeresen lenyùlja a felesêge fizetését,de kérdező nem tesz semmit,bár tudja,majd a férj lelép az összes pénzel,akkor is neki kéne lelkiismeretfurdalást érezni?Ismerte őket.A r*b@nc lakótárs pasijât is ismeri,de nem azt írta közeli ismerős vagy haver.(2)
2019. márc. 5. 10:59
5/16 A kérdező kommentje:
Ha nem illegetni magát, nem tudom hogy szabad a pálya.Be se próbálkoztam volna nála, de hát végülis ingyen p*nci
Szerintem igen, baj, mert ez azt jelenti, hogy nincs benned empátia. Az meg nem vezet sok jóra, ha társas kapcsolatokban gondolkodsz.
2019. márc. 5. 11:07
Attól mêg lehet benne empátia,csak szelektív.Nem sajnál meg minden szemebjövő embert.Ennyi.
2019. márc. 5. 11:10
20 évesen én is sz..tam bele a világba, bocsánat a kifejezésért. Nem voltak tartós kapcsolataim, mindig volt a társaságban olyan lány akivel összebújtunk, de semmi komoly. Amíg nem lett igazán komoly tartós kapcsolatom, addig azt sem tudtam milyen érzés lehet valakit elveszteni. Nem vagyok féltékeny ember, de ha valaki rástartol a csajomra, az semmi jóra ne számítson. De ha a csaj azt mondja, hogy szerelmes másik srácba, akkor én biztosan nem tartóztatom.
Szóval a mai fejemmel ha azt hallom egy nőtől, hogy van pasija, akkor tabu, nem erőltetem a dolgot. Volt ebből rendőrségi ügyem korábban, egyszerűen nem éri meg. Ha a nő jön be a szobába hogy dugjam meg, akkor is rákérdezek mi van a pasijával, ha szakítottak(és hiszek is neki), akkor jöhet, egyébként meg fogja meg kívűlről a kilincset.
2019. márc. 5. 13:01
Ösztönlény vagy kérdező, hiába mentegeted magad, hogy a lány "illegette" magát. Attól még, hogy ő egy ribi, te még lehettél volna igényes magadra azzal, hogy elküldöd a búsba, mert tudod, hogy van barátja.
2019. márc. 5. 13:25
Minek kuldte volna el?Neki kellett a csaj,ha kihagyja akkor más teszi azt,amit most ő.Az ego meg nagyobb szinten áll.Ráadásul kérdező egyedülálló,elvileg.
2019. márc. 5. 13:28
Kapcsolódó kérdések: