Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én érzek bűntudatot, ha megteszem a lépést a szakítás felé?
Minden barátom, barátnőm azt mondja ezt már régen meg kellett volna tennem, mert nekem adnak igazat, még is a lelkem mélyén még azon gondolkodom jól cselekedtem-e? Elszúrtam-e? Megérdemelte-e valóban? Más is így érez, amikor meghozza a döntést? Természetes ilyenkor az agonizálás?
Egyelőre még nincs elküldve, csak egy jól beolvasós levélről van szó, aminek lehet kétféle végkifejlete. Vagy elgondolkodik rajta, vagy zárszónak értelmezi. Tudom, hogy benne van a pakliban a rosszabbik eset is, de úgy éreztem már mozdulni kell valamilyen irányba. Minden barátom ezt mondja, de én most még is bűntudatot érzek, pedig tudom, hogy jogos volt a levél.
Ez félelem, nem bűntudat. Azt szeretnéd, hogy elgondolkodjon a párod, de pesszimista vagy és "tudod", hogy ezen szétmentek majd, de te nem szakítani akarsz, hanem változást.
Azt tudd, hogy ha ez a levél egy ultimátum, akkor neked is ugyan úgy be kell tartanod neked is, különben te jársz pórul. Példa rá: volt egy jelenet, hogy egyik ember a másikat késsel fenyegette, majd akit fenyegettek, hót nyugodtan odalépett és miközben az arcát odahúzta a pengéhez és szépen elvette a másiktól a fegyvert, csak annyit mondott "ha késsel akarsz fenyegetni, akkor meg is vághatsz egy kicsit".
Szóval készülj fel.
32/f
Nőként ne írj férfinek levelet. Teljesen másképpen működnek a pasik, mint mi nők, és csak még jobban kiszolgáltatod a fazonnak magad, még akkor is ha ki írod magadból az összes sérelmedet. Főleg egy ilyen helyzetben mint amiben vagy.
Nem szabad.
Ebben az esetben semmi szükség levélre, mert egy kicsit sem fogja érdekelni (az sem). Csak szakítsd meg vele a kapcsolatot és lépj tovább.
Hány évesek vagytok, hogy nem látod át? Ti csak szexeltetek, ő meg nyűgös lett, hogy többet akarsz.
7 Csak használt téged. Ebben az esetben TILOS írni..
Vond le a megfelelő konzekvenciát, és épülj fel a sebeidből amit az eset kapcsán szereztél, és tanulj belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!