Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért én érzek bűntudatot, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én érzek bűntudatot, ha megteszem a lépést a szakítás felé?

Figyelt kérdés

Minden barátom, barátnőm azt mondja ezt már régen meg kellett volna tennem, mert nekem adnak igazat, még is a lelkem mélyén még azon gondolkodom jól cselekedtem-e? Elszúrtam-e? Megérdemelte-e valóban? Más is így érez, amikor meghozza a döntést? Természetes ilyenkor az agonizálás?

Egyelőre még nincs elküldve, csak egy jól beolvasós levélről van szó, aminek lehet kétféle végkifejlete. Vagy elgondolkodik rajta, vagy zárszónak értelmezi. Tudom, hogy benne van a pakliban a rosszabbik eset is, de úgy éreztem már mozdulni kell valamilyen irányba. Minden barátom ezt mondja, de én most még is bűntudatot érzek, pedig tudom, hogy jogos volt a levél.

2018. okt. 9. 15:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kereshet némábbat, sosem fog találni, mert egy normális nő nem bábú és mindegyik csak ideig óráig tűri. Még is hülye egy érzés, hogy még én érzem magam rosszul, mert kifakadtam. Nagyjából megbeszéltük hogy hányadán állunk, mindegyikünk élheti a maga életét, de részemről elvárás, hogy ha változik valami, akár az érzéseiben, akkor azt közölje, ne hitegessen. Ne hétről hétre kelljen magamtól észrevenni, hogy valami már nem olyan mint volt. Közben meg itt epekedek, várakozok, lesem hogy mikor ír. Ha már ilyen nyitott viszonyban voltunk, elvárandó.
2018. okt. 9. 16:02
 12/25 anonim ***** válasza:
11 Aki ilyen tiltott, becstelen dologba belemegy, és kezd, az miért csodálkozik, ha ugyan azt kapja?
2018. okt. 9. 16:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10. Már azt hiszem ebből csak felépülőben leszek, mert lejjebb már nem lehet. Fura, de jobban érzem magam most, mint mikor csak vártam rá. Ha hiba is volt a levél, legalább léptem. Egyébként a harmincas éveinkben vagyunk.
2018. okt. 9. 16:05
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Az baj h te többet akarsz,lovcsit :), többet gondolsz bele magadról, neki egy luk voltál a sok közül,használt,mert használható voltál,de talál hasonlot, mert sok használható buta nő van,aki bele megy ebbbe mert a semminél jobb ha csak dugják párszor, köztük ilyen vagy te is..Használjátok csak egymást,ez a ti körötök,a normális értelmes társat talál párkapcsolatot..
2018. okt. 9. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

30-asként úgy viselkedsz, mint egy tini, ne haragudj.

Fix szex voltál neki, naná, hogy nem fog lemondani róla, pont lesz*rja a lelked.

Te lelépsz, majd jön a másik a helyedbe, neki ez kell, ez van.

2018. okt. 9. 16:13
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

30 évesen ha neked elég ez digi dugi fos leszarják a fejemet csk a p ám kell, az elég gáz szintre utal,nem bántásból..

58N

2018. okt. 9. 16:16
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem soknak sikerült a fő kérdésre válaszolni. Biztos izgalmas lehet lovagolni a részleteken, de szerintem a döntéshozatal minden más esetben is nehéz, legyen az "normális" kapcsolat is. A kérdés erre irányult.

Volt rendes kapcsolatom is, ahol szintén én mondtam ki a végső szót, ott is nekem esett rosszul.

2018. okt. 9. 16:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
30-as hapsi kap egy ilyen levelet a nőtől, akivel közös megegyezéssel néha szexeltek és nem ígért semmit, sőt, kifejezetten éreztette, hogy nem is lesz belőle több... Hát, biztos röhög majd egy nagyot, aztán felhajtja a sorban következő jelöltet.
2018. okt. 9. 16:25
 19/25 A kérdező kommentje:
Még mindig nem az volt a kérdés, hogy vajon ő hogy reagál majd rá. Én talán jobban ismerem mint ti, már elnézést. :-D
2018. okt. 9. 16:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor védjed a töltődet és maradj vele addig le foglaljátok egymást.. A stilus miért hasonlo a tegnapi kamushoz..
2018. okt. 9. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!