Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért én érzek bűntudatot, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én érzek bűntudatot, ha megteszem a lépést a szakítás felé?

Figyelt kérdés

Minden barátom, barátnőm azt mondja ezt már régen meg kellett volna tennem, mert nekem adnak igazat, még is a lelkem mélyén még azon gondolkodom jól cselekedtem-e? Elszúrtam-e? Megérdemelte-e valóban? Más is így érez, amikor meghozza a döntést? Természetes ilyenkor az agonizálás?

Egyelőre még nincs elküldve, csak egy jól beolvasós levélről van szó, aminek lehet kétféle végkifejlete. Vagy elgondolkodik rajta, vagy zárszónak értelmezi. Tudom, hogy benne van a pakliban a rosszabbik eset is, de úgy éreztem már mozdulni kell valamilyen irányba. Minden barátom ezt mondja, de én most még is bűntudatot érzek, pedig tudom, hogy jogos volt a levél.

2018. okt. 9. 15:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha annyira ismernéd, ez a kérdés nem lenne itt. Választ meg azért nem kapsz a "főkérdésre", mert semmi értelme.
2018. okt. 9. 16:38
 22/25 anonim ***** válasza:

Azért harmincas felnőtt nőként, annyit már biztosan tudsz, hogy egy szexkapcsolattól nem kell többet várni, csak pont annyit, amiről szól... Ebben az esetben nem akadnék ki, hogy miért nem ír, miért nem hív, miért nem szán rám több időt, vagy stb , ami a problémád volt. Nyilván annyit szán rád, ami kényelmes számára, ezért szexkapcsolat ez, és nem párkapcsolat.

Talán te többet akarsz , ez a baj. Ezért agonizálsz az egészen. Ami egyébként előfordul más szakító fél esetében is.

2018. okt. 9. 16:38
 23/25 A kérdező kommentje:
Úgy kellett volna feltennem a kérdést: Miért érez bűntudatot, aki szakít? Többi sallang elfelejtve. Nos? Biztos másban is ilyenkor felmerül, hogy "biztos jól döntöttem? Itt volt az ideje?" Most tök mindegy milyen kapcsolat.
2018. okt. 9. 16:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Miért rágódsz ezen,őt érdekli szerinted h mit érzel megvisel e,max jól kiröhög h beleestél mint ló a gödörbe miközben tisztán elmondta h csak d ni fog..
2018. okt. 9. 17:03
 25/25 anonim ***** válasza:
A barátaid már elküldték volna régen! Tedd amit jónak látsz!
2018. okt. 10. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!