Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért érzek bűntudatot flört...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek bűntudatot flört miatt és megcsalás miatt miért nem? (F)

Figyelt kérdés
Van barátnőm lassan öt éve megcsaltam háromszor egyik lányt sem ismertem csak spontán alkalmak voltak. Most viszont az élet úgy hozta, hogy megismertem egy lányt akivel nagyon sokat beszélgetek nemvolt semmi köztünk csak rengeteg tartalmas beszélgetés. Nagyon tetszik a lány de elakarom taszítani magamtól mert érzem, hogy összejönnénk és nem akarom megbántani a barátnőmet mert szeretem. Nagyon sz@rul érzem magam és iszonyatos bűntudatom van ami meglep mert megcsalás után nem éreztem ilyet de most úgy érzem nem tudok a barátnőm szemébe nézni. Most nyilván megkapom a női lényektől, hogy mekkora féreg vagyok ami teljesen jogos de az együtt érzőbbek elláthatnának néhány jó tanáccsal.

2014. febr. 1. 01:23
 1/10 anonim ***** válasza:
44%

nagyon béna vagy ilyen embernek minek kapcsolat ?

keress csak szex alapon vagy találj 1 madarat nyitott kapcsolatra ahol kedvedre kefélhetsz bárkivel.

2014. febr. 1. 01:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez most válasz volt a kérdésemre vagy jó tanács? Mert szerintem egyiksem. :) de azért köszi.
2014. febr. 1. 01:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Nemtudom mitol lehet, de en is ugyanezzel kuzdok, csak en lany vagyok. Eleg szar helyzet.
2014. febr. 1. 01:40
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

mert a dugás ösztönös cselekedet,főleg férfiaknál.

megvolt,egy óra múlva már eszünkbe sem jut.

de amit csinálsz ott már érzelmek érzések is lehetnek és ez az igazi árulás,pont ezért sokkal súlyosabb ha a nő lép félre,mert ők csak így lépnek félre.

2014. febr. 1. 02:08
 5/10 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy már csak megszokásból vagy benne az előző kapcsolatodban? megértem, hogy szereted a barátnődet, de lehet, hogy itt lenne az ideje továbblépni. ha úgy érzed, hogy számodra nem ő az igazi, akkor fölösleges ilyen sok időt áldozni erre a kapcsolatra.

a megcsalás miatt pedig azért érzed magad rosszul, mert korábban csak a testeddel csaltad meg őt, de mostmár a szíveddel is. és te is tudod, hogy ennek már olyan jelentése van, ami hatással van arra, hogy hogyan nézel a barátnődre. 20/L

2014. febr. 1. 07:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet is buntudatod, mert a masik lannyal fejben mar mindent megtettel. Vagysz ra. Nincs is ebben semmi baj ... a gond ott kezdodik, amikor sajat magadat is becsapod, hogy szereted a baratnodet. Aki szeret valakit, abban nincsenek ilyen vagyak masok irant.

Azert van buntudatod, mert mar csak kenyelembol, vagy sajnalatbol vagy egy lannyal, de agyilag mar reg messze jarsz. Es ez joggal zavarhat.

2014. febr. 1. 08:01
 7/10 A kérdező kommentje:

3,4,5 köszönöm hasznos volt egy fokkal tisztábban látom a dolgokat!

De 6-os "Aki szeret valakit, abban nincsenek ilyen vagyak masok irant."

Nem tudok szexuálisan gondolni az új lányra. Jó nyilván tudok de nem izgat a gondolat sőt lehangol. Most semmilyen formában nem vágyom rá. De mikor találkozunk átakarom ölelni és vigyázni akarok rá mert olyan esetlen... Mivel ilyen érzelmeket kelt bennem elhatároztam nem leszek vele bunkó de nem fogok vele beszélgetni többet.

2014. febr. 1. 09:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Neeeeembirom megőrülök nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel és nem azt várom, hogy majd itt megoldják ezen az oldalon a problémámat csak jó kimondani kiírni magamból mert annyira nyomaszt.. az jobb lenne ha megdugnám ezt az új lányt lehet utána nem lenne bűntudatom nemtudom. Felmondok!
2014. febr. 1. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Termeszetesen keruld el a csajt ha problemat jelent neked. Lehet, hogy benne is felebresztettel valamit es jobb lenne ha nem kezdene el erzeseket taplapni irantad.

De azert gondolkodj el azon, hogy eddig is megcsaltad testileg, most meg itt ez a lany. Nem gondolod, hogy ideje lenne pontot tenni a kapcsolat vegere? Hol szereted a baratnod, hogy ha mas is belefert a kapcsolatba? Csak rabolod az idejet es a magadet is mar megbocsass. Jo is lesz igy ha meg sok evet egyutt lesztek es ugyanazt fogod a hata mogott muvelni.

Nem vadollak de ne alltasd magad se masokat. Meg jo, hogy elovesz a buntudat erzese es jusson eszedbe, hogy az elettol ugyanazt kapod amit te adsz. Szerintem lepj mielobb es dontsd el, hogy kivel tovabb es hogyan.

Nem vagy te fereg de az, hogy tisztesseg es becsulet tavol all toled sajnos. Amugy hany evesek vagytok?

25 l

2014. febr. 1. 13:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Ő is rengeteg fájdalmat okozott nekem amiket szépen vissza is adtam neki. De azóta egálba voltunk. Viszont amit most tennék azt már nem érdemelné meg. 23F 20L
2014. febr. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!