Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet egyáltalán olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyáltalán olyan embert (illetve nekem: nőt) találni, aki nem csalja meg a máikat az első adandó alkalommal?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én csinálok valamit nagyon rosszul, de lépten-nyomon megcsalnak. Van, hogy hosszabb idő után, van, hogy a kapcsolat elején, de a kapcsolataim, illetve az annak induló dolgok közel felében ez volt a helyzet.

Persze mindig rájövök, elég jó a "megérzésem", de elkerülni nem tudom.

Mit tapasztaltok? Vannak olyan emberek, akik akkor sem csalják meg a másikat, ha lehetőségük van rá? Én tudom, hogy ilyen vagyok; bár nagyon nehéz, én még akkor is önuralmat tanúsítok, ha a másik van kapcsolatban - abban az esetben is, ha egy nagyon szép, értelmes lány, aki odáig van értem... Persze nyilván vannak mások is, de reális dolog egy ilyen személyt (ismétlem, számomra nőt, de kétlem, hogy ez nemspecifikus lenne) találni ebben a morálisan is igen elkorcsosult társadalomban?

2019. márc. 4. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne?

Monogám párt kell találni, és ennyi.

2019. márc. 4. 12:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Nos, az elején mindenki azt mondja, hogy ő monogám.
2019. márc. 4. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elsietni a dolgokat.

,,Lépten-nyomon megcsalnak" - mégis hány csajod volt akkor?

Önmegtartóztatás. Nem kell már egyből lefeküdni a másikkal. Amelyik lány egyből felkínálja magát, arról nem nehéz következtetni, hogy valószínűleg bárkivel ilyen könnyen ágyba bújik, aki kicsit is megtetszik neki.

Ha hajlandó és képes rá, hogy várjon, akár hónapokat, akkor azt jelenti, hogy az egy komoly személyiség, tudom ma már ritka az ilyesmi, de pl. a mi kapcsolatunk ilyen. Távkapcsolatnak indult és vártunk egymásra! Majd amikor adódott a lehetőség, összeházasodtunk, azóta is tök szerelmesek vagyunk és van már 2 gyerkőc is.

2019. márc. 4. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

Hány éves vagy?

A statisztikák szerint az emberek nagyjából fele félrelép. Mármint, ennyien vallották be... Szóval igen, viszonylag nehéz. Az érzelmek sokszor elmúlnak, a rohanó világban meg szeretik sokan lecserélni az embert újra és jobbra. Ez ilyen.

Őszintén szólva a környezetemben sem tudok sok pozitív példát hozni. Ahhoz képest, hogy szinte mindenki azt állítja, hogy nem lépne félre, a tények mást mutatnak.

#3: Lépjünk már túl ezen a logikátlan beidegződésen. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Tök cuki csajok is pont ugyanúgy (sőt, jellemzőbben sunyibban) félrelépnek, mint első alkalommal szexelősök. Pont úgy, ahogy macsó srácok is félrelépnek és csendesek is.

Arról nem is beszélve, hogy ismerek a tiédhez hasonló sztorit, ahol a nő örül a pasinak, van már gyerek is, de a távkapcsolatos résznél a férfi többször is félrelépett.

2019. márc. 4. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Nem.igaz,hogy azért mert feljìnálja magát egy nő az azt jelenti hogy nem monogám,és hogy egy árbócos rib#nc.Hogy lehet ilyen következtetéseket levonni,csak azért mert Te a pároddal,férjeddel vártatok egymásra.Imádnivaló,amikor ennyire tudják egyes emberek ki mit miért csinál.

Van olyan nő,aki nem félrejárós,akkor se ha gondok vannak.

2019. márc. 4. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor válasszatok a sarokról, aztán sírjatok, én szóltam! ;)
2019. márc. 4. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

#6: Ja, mert van a csodálatos TE szint, aki vár és vannak az útszéliek, akik nem várnak. Ez a két véglet létezik, semmi más... Ugye?

Légyszi, szólj már tesóm csajának is, aki tök cuksi csajszi volt, vált rá szegény srác fél évet, aztán pár évet együtt voltak, a csajnak ő volt az első. Aztán fogta magát és félrelépett 2 sráccal is.

2019. márc. 4. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Pont ezért kell akkor összejönni valakivel, amikor már tényleg ismered, nem csak mond magáról ezt-azt.

2019. márc. 4. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Omájgád. Egy olyan válasz van felpontozva 100%-osra, amely azt írja, hogy az önmegtartóztatás a titok... És 50% körüliek azok, akik leírták, hogy nem ettől függ, hogy egy ember milyen.

Ez a kategória teljesen alkalmatlan párkapcsolati tanácsok adására. Kivéve, ha valaki egy 100 évvel lemaradott szekta szintjén akar gondolkozni.

2019. márc. 5. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!