Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én voltam túl prűd vagy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam túl prűd vagy azért érthető, hogy első alkalommal nem így, nem egy öltözőben szeretnék meztelenkedni előtte?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfival, lassan odaérünk, hogy lefekszünk egymással, de mégsem egy fürdő kicsi öltözőjében szeretném először ledobni a ruháimat előtte - tudom nem szex célzattal akart velem együtt átöltözni, de akkor is. Bár kapcsolatban laza vagyok ilyen téren, és ha történne ez-az nem lenne ellenemre, sőt, viszont most még nem tudom elengedni magam.

Együtt akart velem bemenni, és szerintem hangulatgyilkos voltam azzal, hogy felvetettem, hogy esetleg mehetnénk most még külön.

2018. szept. 30. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kell túlgondolni, de az első alkalmat én is különlegesebb helyen akarnám mint egy nyilvános fürdő öltözője...
2018. szept. 30. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt: főleg ha komolyan gondolom az illetővel.

Mi a párommal első randin mentünk fürdőbe, de elsőre mindketten a fürdőruhánkban mentünk, nem kellett öltöző a végén pedig eszébe se jutott benyomakodni hozzám.

Szegényke először így se győzött máshová bámulni amikor nekiálltam vetkőzni 😄

2018. szept. 30. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen jogos a hozzáállásod.
2018. szept. 30. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Jesszus, de nyomi pasi.

Én olyannal nem is megyek strandra, akivel később le fogunk feküdni. Küzdjön csak meg a látványért. Jahh és ez a fürdöruhára vonatkozik.

Ő meg, egyemmeg csupaszon akart stírölgetni?

Felejtős a kisfiú.

2018. szept. 30. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Tök jogos részedről. Engem ki is ábrándítana.
2018. szept. 30. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Én is ezt tettem volna.
2018. szept. 30. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem semmi nincs egy közös átöltözésben.

Felnőttek vagytok, láttatok már ellenkező neműt meztelen.

2018. okt. 2. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!