Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedésnél ti mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésnél ti mennyit vagytok hajlandók várni az első találkozóra?

Figyelt kérdés
Lemondta a randinkat sok munkára hivatkozva a csetelés kezdete után egy héttel, új időpontot még nem ajánlott fel, de minden nap ír. Vajon több vasat tart a tűzbe, és ezt is életben akarja tartani?
2018. szept. 23. 21:44
 1/5 peca1000 ***** válasza:

Max. 3-4 napot.

Ha nem akar ezen túl sem, akkor mást keresek. Ne rabolja az időmet.

Ha egyszerűen nem tud, de akarna (pl. munkaidőbeosztás, kórházba kerül stb. ), azaz indokolható kifogása lenne, akkor 1,5-2 hét.

2018. szept. 23. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, egyetértek. Beosztásra hivatkozik, de közben látom, hogy folyton aktív a társkereső oldalon...
2018. szept. 23. 22:02
 3/5 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
52%
Lehet, hogy nem ismerkedik interneten, ahogyan én sem. Felőlem a partner lehet világszépe is, akkor sem mennék bele, hogy bármikor is ütközzünk. Teljesen személytelen. Semmit nem tud bennem megmozgatni, hogy mint a gép, pötyögünk egymásnak.
2018. szept. 23. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ mennyit leveleztünk. Kb 1-2 éjszaka levelezés, utána egy telefonbeszélgetés, aztán randi.

Ha nem akar találkozni akkor ejtem, nézek mást.

Az elején még naiv voltam, de már tudom: egy fotó semmit nem jelent, azt ír amit akar, lehet kedves drága aranyos.

A valóség egy kis szeletét csak a személyes találkozás adja.

2018. szept. 23. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

volt olyan, akivel kb fél évig cseteltem. semmi sem lett belőle.

vannak olyan egyedek, akik félnek találkozni. a másik csoport pedig annyit akar, hogy legyen valaki aki szórakoztatja őt magányos óráiban. ha tényleg érdekled, maximum 1 hónap és találkoztok.

2018. szept. 24. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!