Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél mennyi idő után 'ideális' az első találkozás?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 14:02
1/6 anonim válasza:
Attól függ.
Én 2 napja ismertem meg egy csajt jól kijövünk meg minden,szívesen találkoznék már vele de nem tehetem..Koleszos vagyok 100km-re lakom a sulimtól,szóval szeptembertől találkozok vele :) addig is beszélni fogunk :D
2/6 anonim válasza:
Minél hamarabb..úgyis az életben dől el minden.
3/6 anonim válasza:
Minél hamarabb !
Az igazán ügyes emberek hetente 4-5 emberrel is találkoznak a netről (persze ezt főleg a lányok engedhetik meg maguknak), mert úgysincs mit veszíteni és csak nagy választékból lehet értelmes partnert találni.
Ahogy fölöttem is írták, élőben dől el minden.
5/6 anonim válasza:
Tényleg minél előbb jobb ha sor kerül a személyes találkozásra. Bár nálam ez valahogy sose történt meg 1,5 hétnél előbb.
6/6 anonim válasza:
1,5 hét az még jó, csak 2 hétnél ne legyen több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!