Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác mi jogon k. rváz le egy lányt, mert az első alkalommal lefekszik vele?
Nem én voltam a lány. De nekem is felajánlotta, hogy járjunk össze...
De most b@sszus, akkor ne fektesse meg, ha "k.va". .
Minek veszel komolyan egy hulyegyereket?
Latod - latod ezert nem kell fuvel faval kefelgetni, az ember ne akarjon mar mindenfele idiotat magaba engedni...
Egyebkent ha nem lennenek ilyen elszolasai lefekudnel vele? Az hogy a srac ostoba es nem tud viselkedni, meg nem jelenti azt hogy a tobbi pasi se gondolna ezt, magaban... ;)
Istenem... logika! :D
Nem, nem feküdnék le vele, azon túl, hogy egy sz.r, megbízhatatlan és még bunkó is.
Meg egyébként attól, hogy első randin lefeküdtek, még lehet rendes lány és az is...
Engem meg rendszerint akkor szoktak lek.rvázni, ha NEM fekszek le vele az első randin. Ilyenkor hozzáteszi, hogy frigid, vagy gold digger, vagy bunkó ku.rva.
Csak annyi a különbség, hogy ilyenkor röhögve otthagyom, és örülök, hogy időben kiselejteztem egy ekkora bunkót.
Ja engem is lek.rvázott,mert nemet mondtam a "kavargassunk titokban" ajánlatára...
De olyan férfi, aki nincs az erkölcs magaslatán és megcsalt mindenkit mindenkivel, mi jogon beszél így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!