Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma volt az első randink, de nem írt még a srác. Csak nekem szokatlan?
Sziasztok,
Nem vagyok egy nagy randizós lány, de ma volt egy randim, és úgy jött le, hogy mind a ketten kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, külsőre is és belsőre is.
Ez csak egy ismerkedős randi volt, így mind a ketten távolságtartóak voltunk egymással szemben (ez érezhető volt), nem is esett szó a következő randiról sem, de úgy gondoltam hogy majd keresni fog, ahogyan eddig is mindig ő keresett.
Úgy láttam hogy ő is jól érezte magát velem, kellemes volt nekem is a társasága.
Mennyit “érdemes várni”, míg újra jelentkezik? Kicsit türelmetlen vagyok, jó lenne egy új randit egyeztetni, újra beszélgetni, hogy jobban megismerjem. Gondolom, ha 1 héten belül nem jelentkezik, akkor utána már felesleges várni. Mik a tapasztalatok hölgyek, urak? 21N
Meglehet arra vár, hogy Te keresd, egyúttal érdeklődést mutass irányába.
Mindazonáltal ha több nap elteltével sem kezd beszélgetésbe Veled, akkor lehetséges, hogy több vasat tart a tűzben...
Szerintem az 1 hét nagyon hosszú.
Én is nő vagyok,és ha aznap ,vagy másnap nem ír,akkor onnantól kedve megingok a hitemben.
Ha játszadozni akar,és nem hozza a férfi szerepet,akkor nekem kiábrándító...keressen ő,én ezt vallom.
Hogy meddig várj,szerintem a holnapi nap még belefér..aztán rajtad múlik,hogy mennyire fogsz neheztelni rá esetleg,ha csak 3 nap múlva jelentkezik.
Mert igenis,ha a férfi randi előtt éjjel nappal üzenetekkel bombáz,és a randi után meg nem képes írni egy sort...akkor saját magának mond ellent.Értem én,hogy kell nekik a visszajelzés,de ne ilyen formában akarják. Tőlem legalábbis.
Hasonló cipőben járok.
Annyi különbséggel, hogy engem a randi után még aznap és másnap is keresett a pasi, de azóta 2 napja nem :/
Én sem tudom mit higyjek.
Ez az örökös nagy kérdés amúgy..én sem értem, utolsó amit írtál is....randi után keres,aztán meg mintha valami átfordulna,hirtelen nem. Az ilyet tényleg nem értem.
Persze,szíve joga meggondolni magát, de ha már a találkozó után keres ,jelezve hogy szép volt jó volt a randi,akkor azután már kitartás kellene részükről..ami vagy nincs meg,vagy más nők vannak a dologban. Vagy,amire én mindig kis esélyt látok..azt várja,hogy én keressem. Hát , egy férfi ne várjon,hanem cselekedjen.Ha igazán kell valaki neki.
Első randi után a férfi keres. Pont. Híve vagyok én az egyenjogúságnak meg minden szarnak, fizetek is felesben, keresem is a másikat a későbbiekben, TESZEK BELE az ismerkedésbe és a kapcsolatba, és randin is elég egyértelműek a reakcióim, ha szeretnék folytatást, sőt, akár utalok is a második randira konkrétan, vagy poénkodom a jövővel, "ha esetleg tetszenék" alapon. Ha ebből nem vágja le, megint véletlen a zártosztályra mentem randizni, vagy az óvodába.
Ha a férfi nem ír, én nem fogok, erőltesse már megg magát ő is!
Amúgy tök természetes, hogy nem írnak, a többség így szokta letudni a lekoptatást. Velem számtalanszor volt, hgoy randin derült ki, hogy én mit akarok hozzá képest, neki az gondolom, túl sok volt (komoly kapcsolat), aztán párszor próbált leterelni az útról a szex irányába, de nem volt nyomulós, végül elköszöntünk és ennyi. Nem volt az sem rossz randi, de éreztem, hogy ő így nem akarja folytatni. :D A gerincesebb meg randi végén egyértelműen közli, hogy szeretné-e, ha folytatnátok, vagy jó volt ez így, de ne tovább. Ebben az esetben nyilván én is kereshetem, és keresem is, de ha nincs ilyesmi, akkor tegye ki ő a pontot, a nő nem fog udvarolni, elsőre biztos, hogy nem. Ha neki ez luxus, nem őt keresem, más férfi tud velem egyértelmű és tökös lenni, ő nem? Így járt.
Nem várnék vele 1 hetet semmiképp, maximum másnapig. Vannak olyan alakok, akik ha beleütköznek egy kis nehézségbe, pl abba, hogy komolyan kell téged venni, mennek tovább könnyű utakon. Aztán ha azok sem jönnek össze, egy akut nőhiánynál újból betalálnak valami random fossal, miközben randi után nem írtak napokig. Na, az ilyen instant selejt.
Senki se szórakozzon sem a másik idejével, sem a másik érzéseivel. Lehet ezt gerincesen is.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!