Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma volt az első randink, de nem írt még a srác. Csak nekem szokatlan?
Sziasztok,
Nem vagyok egy nagy randizós lány, de ma volt egy randim, és úgy jött le, hogy mind a ketten kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, külsőre is és belsőre is.
Ez csak egy ismerkedős randi volt, így mind a ketten távolságtartóak voltunk egymással szemben (ez érezhető volt), nem is esett szó a következő randiról sem, de úgy gondoltam hogy majd keresni fog, ahogyan eddig is mindig ő keresett.
Úgy láttam hogy ő is jól érezte magát velem, kellemes volt nekem is a társasága.
Mennyit “érdemes várni”, míg újra jelentkezik? Kicsit türelmetlen vagyok, jó lenne egy új randit egyeztetni, újra beszélgetni, hogy jobban megismerjem. Gondolom, ha 1 héten belül nem jelentkezik, akkor utána már felesleges várni. Mik a tapasztalatok hölgyek, urak? 21N
Hú, 9-es válaszoló szívemből szóltál!
Egykorú vagyok veled,és nagyon így látom. Instant selejet ez tetszik :D
Most, hogy kávé után visszanéztem és elolvastam újra a kérdést, azért igaz, randi után illik odabökni valami olyasmit a pasitól hogy:
"Szia! Nagyon jól éreztem magam. Remélem találkozunk máskor is. blablabla"
Erre a lánynak:
"Szia! Én is! blablbabla"
.
.
.
És így megtörténik a lány részéről a visszajelzés, szolidan, etiketthez méltóan, hogy igenis vevő a folytatásra.
De az hogy következő randik után/időközben is csak várja a lány, hogy mindig pasi írjon először, az nagyon frusztráló szerintem.
Utolsó! 9-es vagyok.
Na, nekem meg az tök természetes, hogy az első beszélgetésünk után már én is kapom magam, meg randin is adom a bíztató visszajelzést. Sőt, hívjatok bárminek, nekem egy sikeres randi csókkal zárul általában, mert én terelem arra a fiút, és adom meg neki a lehetőséget azáltal, hogy nem fejlehajtva/elfordítva köszönök el, meg viselkedek vele végig úgy, hogy esélye sem legyen megcsókolni. De az első beszélgetés és a randi utáni első beszélgetés legyen a férfi dolga, ebből nem vagyok hajlandó engedni akkor sem. Ha valaki ilyen dolgok mellett, amiket én mutatok, frusztráltnak érzi magát, akkor mi nagyon-nagyon nem illünk össze, mert neki az én határozottságom és színes, spontán életvitelem egyenlő lesz egy idegösszeroppanással. Nem vagyok magamtól elszállva, tudom, amit tudok magamról, egy határozott nővel meg egy hasonlóan határozott férfi tud csak bánni. Általában legalábbis így szokott menni, ha marad mindenki a saját nemi szerepében. Én vágyom arra, hogy nőies maradjak a másik mellett, de akkor neki el kell előlem úgymond vinnie a férfi szerepet. És szívesen hozzá is segítem, csak könyörgöm, ne én legyek a vezér, meg a domináns, mert az egyedül is tudok lenni a saját életemben.
''de úgy gondoltam hogy majd keresni fog, ahogyan eddig is mindig ő keresett.''
Ezaz ,hogy eddig is mindig ő keresett. Most kereshetnéd teis.
Nem értem nőként az ilyen felfogást.
n25
Én mondjuk kifejezetten nem szeretem, hogy alig váltam/köszöntem el valakitől, de már ír hogy jaj de jó volt mittudomén :D
Adj neki két napot, de többet ne.
Ha bejöttél neki, biztos ír majd holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!