Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma volt az első randink, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma volt az első randink, de nem írt még a srác. Csak nekem szokatlan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem vagyok egy nagy randizós lány, de ma volt egy randim, és úgy jött le, hogy mind a ketten kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, külsőre is és belsőre is.

Ez csak egy ismerkedős randi volt, így mind a ketten távolságtartóak voltunk egymással szemben (ez érezhető volt), nem is esett szó a következő randiról sem, de úgy gondoltam hogy majd keresni fog, ahogyan eddig is mindig ő keresett.

Úgy láttam hogy ő is jól érezte magát velem, kellemes volt nekem is a társasága.

Mennyit “érdemes várni”, míg újra jelentkezik? Kicsit türelmetlen vagyok, jó lenne egy új randit egyeztetni, újra beszélgetni, hogy jobban megismerjem. Gondolom, ha 1 héten belül nem jelentkezik, akkor utána már felesleges várni. Mik a tapasztalatok hölgyek, urak? 21N

2017. nov. 29. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Hú, 9-es válaszoló szívemből szóltál!

Egykorú vagyok veled,és nagyon így látom. Instant selejet ez tetszik :D

2017. nov. 30. 02:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon frusztrál, ha már tizenhatodjára is nekem kell kezdeményezem a kontaktot főleg úgy, hogy már randi is volt. Már leírtam tegnap is, hogy rendben van, hogy első 3-4-5 alkalommal pasi kezdeményez, de utána vegyétek már ti is a fáradtságot, hogy odaböktök valamit, mert értelmes ember elgondolkodik a mai világban, hogy nem vagyok már sok? Érdeklem egyáltalán?
2017. nov. 30. 05:17
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Most, hogy kávé után visszanéztem és elolvastam újra a kérdést, azért igaz, randi után illik odabökni valami olyasmit a pasitól hogy:

"Szia! Nagyon jól éreztem magam. Remélem találkozunk máskor is. blablabla"

Erre a lánynak:

"Szia! Én is! blablbabla"

.

.

.

És így megtörténik a lány részéről a visszajelzés, szolidan, etiketthez méltóan, hogy igenis vevő a folytatásra.

De az hogy következő randik után/időközben is csak várja a lány, hogy mindig pasi írjon először, az nagyon frusztráló szerintem.

2017. nov. 30. 05:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Utolsó! 9-es vagyok.

Na, nekem meg az tök természetes, hogy az első beszélgetésünk után már én is kapom magam, meg randin is adom a bíztató visszajelzést. Sőt, hívjatok bárminek, nekem egy sikeres randi csókkal zárul általában, mert én terelem arra a fiút, és adom meg neki a lehetőséget azáltal, hogy nem fejlehajtva/elfordítva köszönök el, meg viselkedek vele végig úgy, hogy esélye sem legyen megcsókolni. De az első beszélgetés és a randi utáni első beszélgetés legyen a férfi dolga, ebből nem vagyok hajlandó engedni akkor sem. Ha valaki ilyen dolgok mellett, amiket én mutatok, frusztráltnak érzi magát, akkor mi nagyon-nagyon nem illünk össze, mert neki az én határozottságom és színes, spontán életvitelem egyenlő lesz egy idegösszeroppanással. Nem vagyok magamtól elszállva, tudom, amit tudok magamról, egy határozott nővel meg egy hasonlóan határozott férfi tud csak bánni. Általában legalábbis így szokott menni, ha marad mindenki a saját nemi szerepében. Én vágyom arra, hogy nőies maradjak a másik mellett, de akkor neki el kell előlem úgymond vinnie a férfi szerepet. És szívesen hozzá is segítem, csak könyörgöm, ne én legyek a vezér, meg a domináns, mert az egyedül is tudok lenni a saját életemben.

2017. nov. 30. 07:19
 15/20 anonim ***** válasza:
#14: sok mindenben igazad van, de egy dologban tévedsz: nem a csók zárástól lesz sikeres egy randi. Könyörgöm, életedben először találkozol egy idegen emberrel és máris egymás szájában köttök ki? Vonzalom ide-oda, szerintem korai első randin egy csók, kivéve akkor, ha már korábbról ismered valahonnan. Ez a baj gyerekek, hogy ti rögtön a testiségben méritek az instant sikert.
2017. nov. 30. 08:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha már végigpofázunk egy egész napot (nem, én nem leszek az, aki elviseli, hogy sziamizuhogyvagy szinten ragadjunk), akkor nekem az az ember már nem idegen. Tudod, más úgy randizni, hogy ellődörögtök a városban, meg 2-3 szóban kommunikáltok valami felületes dologról, meg más az, mikor kihúzod a másikból a komplett értékrendjét, és ötleteltek, álmodoztok, mindent csináltok, egymás magas labdáit csapjátok le... Egy ujjal nem érnék ahhoz, aki nem képes egy ilyen szintet produkálni, és minőségi dolgokról beszélni, akár lelkizni is. Mint mondtam, sikeres randi. Azaz 100-ból talán 1. De az az 1 elég is.
2017. nov. 30. 09:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

''de úgy gondoltam hogy majd keresni fog, ahogyan eddig is mindig ő keresett.''

Ezaz ,hogy eddig is mindig ő keresett. Most kereshetnéd teis.

Nem értem nőként az ilyen felfogást.

n25

2017. nov. 30. 09:43
 18/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Én mondjuk kifejezetten nem szeretem, hogy alig váltam/köszöntem el valakitől, de már ír hogy jaj de jó volt mittudomén :D

Adj neki két napot, de többet ne.

Ha bejöttél neki, biztos ír majd holnap.

2017. nov. 30. 18:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Jelentem, hogy a randi után 2 nap belül írt a srác! :))
2017. dec. 3. 01:34
 20/20 anonim ***** válasza:
És, hogy alakul a dolog? :)
2017. dec. 3. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!