Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy srác mi jogon k. rváz le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác mi jogon k. rváz le egy lányt, mert az első alkalommal lefekszik vele?

Figyelt kérdés

Nem én voltam a lány. De nekem is felajánlotta, hogy járjunk össze...

De most b@sszus, akkor ne fektesse meg, ha "k.va". .

2018. okt. 28. 06:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Mert idióta. Komolyabban szólva nyilván van valami lelki sérülése, nagyon nincs rendben a kapcsolata a nőkkel (se), lehetne elemezgetni, meg lehet róla kérdezni egy pszichológust, biztos nagyon okosakat mondana. De valójában mindegy miért. Egyelőre annyira hülye, hogy ha nem vagy Teréz anya, felesleges vele, mint emberszerű lénnyel egy percet is foglalkoznod.
2018. okt. 28. 07:51
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Ezt én sem értem... a pasik szavajárásában az szokott lenni a ku.rva, aki mindenkivel lefekszik, csak az adott illetővel nem.
2018. okt. 28. 07:56
 13/24 anonim ***** válasza:
37%
Volt kb. 10 hosszabb kapcsolatom, ha csak azokat vesszük, amikbe felnőtt fejjel mentem bele (23 éves korom után), azokra pont az igaz, hogy minél korábban szexeltünk, annál jobb és tartósabb kapcsolat lett belőle. A korai szex azt jelenti, nálam, hogy megvan a szexuális vonzalom és emberi bizalom is.
2018. okt. 28. 07:57
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
@3: az olyan pasi ugyanugy curva.
2018. okt. 28. 08:06
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
Igen, érdekes, hogy a nők ilyenkor k.rvák. Akkor az a pasi mi, aki már az első randin "odadobja magát"? Aki hagyja magát használni? Szerintem ilyen logikával ő meg hímringyó.
2018. okt. 28. 08:22
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
6 férfival feküdtem le, mindegyikkel a legelső randin. 6-ból 4 tartós, több évig tartó kapcsolat lett, a legutolsó már a férjem :) Ennyit erről.
2018. okt. 28. 08:33
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Tipikusan ezaz a téma, ahol mindenki egy kicsit álszent és örül, hogy végre belerúghat a másikba, csak mert másnak az első randin már több volt. És persze, itt is a lány lesz a k****, a fiúnak meg megveregetik a vállát. Ilyenkor megjelennek azok a férfiak akiknek nem jött össze az első és szidják a nőket, pedig kicsit sem bánnák ha velük k***ásabbak lennének. És azok a nők is kommentelnek, akiket senki nem kívánt meg elsőre, szidva azokat akiket meg igen. Számomra ezért vicces a helyzet ami itt kialakult.

A kérdésre válaszolva: nem értem miért vesz magára az ember olyan dolgot, ami tudja, hogy nem igaz rá. A srác egy paraszt, na és? Nem kell vele foglalkozni. Vegye dícséretnek, biztos jó volt, elvileg a k***ák ügyesek.

2018. okt. 28. 08:44
 18/24 anonim ***** válasza:
20%
Mert aki első alkalommal szétteszi a lábát, az bizony qrva.
2018. okt. 28. 09:09
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Ezekszerint aki első alkalommal megdug egy nőt az is kurv#.

Hihetetlen mennyire el van néhány ember tévedve.

Ez nem arról szól hogy a nő "megengedi" a szexet vagyis odaadja magát. (Ti lehet hogy a komplexusotok miatt így viszonyultok hozzá )

Ez kölcsönös örömszerzésről szól. Mindkét fél ugyanúgy részt vesz benne, és mindkét fél ugyanugy beleegyezett .(jobb esetben)

2018. okt. 28. 09:21
 20/24 anonim ***** válasza:
56%
A szabad véleménynyilvánítás alkotmányos jogán
2018. okt. 28. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!