Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszert találtam a menyasszonyom táskájában, lehet
megcsal?
Figyelt kérdés
Mi szexuálisan nem védekezünk már nem használunk óvszert. Mégis mikor kerestem valamit a táskájába egy doboz gumit találtam.
Nyilván azonnal mondtam hogy ez mi de ő erre csak azt mondta hogy Jaa ezt az öccsének vette, az öccse 27 éves..
Én nagyon gyorsan lefújnám az esküvőt. Hülyeség volt a közös ingatlan. Tudod ki bútorozna ezzel össze...
Gerinc nuku.
2019. márc. 4. 19:21
32/43 anonim válasza:
Én a helyedben nem szóltam volna és később megnéztem volna, hogy mi lesz a gumik sorsa. A gond akkor lehet ha később 1-2 hiányzik belőle. Az én párom táskájában én is találtam. Nálunk a gond akkor lett amikor egyszer ismét belenéztem és akkor kevesebb volt. Ez volt a tiszta lebukás.
Annyi pozitívum mondható, hogy legalább nemi betegség és terhesség ellen védekezett. Innentől kezdve te tudod, hogy hogyan döntesz.
2019. márc. 4. 19:55
33/43 anonim válasza:
Biztis nem másnak vette. Ez már mekkora hülyeség. És vagy megcsal és ez nem az első csomag gumi vagy csak most vett, hogy fel legyen készülve arra amit valószínűnek tart, hogy nemsokára meg fog történni. Így is, úgy is pasi van a képben. Mégpedig olyan akivel vagy lefekszik vagy le akart. Attól még akarhat veled élni, nem egy példa van erre az életben. Van egy normális megbízható a tartós kapcsolatra meg egy izgató aki jól megdöngeti.
2019. márc. 4. 21:02
34/43 anonim válasza:
Amúgy az is érdekes hogy ha tényleg pasi van a képben ahogy mindenki mondja annak miért a nő venne gumit?
2019. márc. 4. 21:07
35/43 anonim válasza:
Mondjuk ha akivel megcsal az is kapcsolatban van és nem akar lebukni ezért megbeszélte a csajoddal hogy nála legyen úgy érthető :D
2019. márc. 4. 21:11
36/43 anonim válasza:
Hát nem hihető a storyja...
2019. márc. 5. 00:08
37/43 anonim válasza:
#34-es. Épp azért mert van egy stabil kapcsolata amit nem szeretne feladni és nem szeretne teherbe esni a másiktól. Így inkább felkészül nehogy a pasinál nem lesz és ott csúszik el a dolog.
2019. márc. 5. 08:15
38/43 anonim válasza:
Akár megcsalás is lehet, de ennyiből még nem biztos. Szexuális segédeszközökre is van, aki húz gumit higiéniás okokból.
2019. márc. 5. 13:33
39/43 Bence_ válasza:
Beszéltél vele?
2019. márc. 7. 11:09
40/43 anonim válasza:
Azért gondolom észrevenné a kérdező ha lenne otthon egy fiók tele vibrátorokkal,vagy az asszony állandóan azzal szórakozna helyette. Ez elég gyér indok. Meg akkor miért hazudna róla,hogy az öccsének vette? Megmondhatná hogy figyi XY kell a vibrimre. Ennyi. Ebből még csak probléma se lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!