Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom nem utasítja el egy kollégájának a közeledését?
Nekem nem férne bele ha a barátnőm a férfi kollégájával ölelkezve, puszilkodva búcsúzkodna, sem a többször előforduló kettesben való ebédelés, sem a rendszeres messenger beszélgetés. Majd biztos jönnek azok, akik szerint ez oké, mármint hogy ellenkező nemű egyeddel ilyen jóban lenni, de ez az én életemben nem normális. Főleg nem esküvő előtt.
Szerintem beszélgess el vele, mond el hogy mennyire zavar, és hogy hagyja ezt abba. Ha nem hagyja, akkor pedig esküvőt lefújni és sok boldogságot kívánni nekik.
Nagyon vigyázz, mert ebből nagyon könnyen megcsalás lesz. Talán még most lehet menteni a menthetőt ha a menyasszonyod nem szeretett bele titokban a kollégájába. Mindenképpen beszéljétek meg ezt a helyzetet, beszéljétek át a ti kapcsolatotokat, vannak-e benne hiányosságok, miért keresi a másik pasi társaságát, stb. Most még van lehetőség csírájában elfolyatni a kezdődő megcsalást, vagy ha erre nincs esély, akkor meg az esküvőt lefújni. Semmi esetre se dugd homokba a fejed, járj a dolgok végére. De csak óvatosan, nehogy túlzottan és esetleg ok nélkül legyél féltékeny. Mondd meg a menyasszonyodnak, hogy neked ez fáj, rosszul esik, hogy vele találkozgat, és nálad ez már-már a megcsalás határát súrolja. Ha tényleg veled tervezi a jövőt, akkor ezt meg kell értenie és le kell építenie ezt a kapcsolatot. Ha nem teszi meg, akkor talán nem is vagy igazán fontos neki. Ez a "maradjanak az ebédnél inkább, mert itthon ezt nem tolerálnák" duma tipikusan a két vasat tartunk a tűzbe játék. Pontosan úgy hangzik, ahogy értelmezed. Hogy nagyon szívesen találkozik vele, de ezt úgy csinálják, hogy te ne tudjad meg.
Az én feleségem is így kezdte egyik kollégájával. Nagyon jó "barátok" voltak, a munkából kifolyólag rengeteg időt töltöttek együtt. Aztán jött az állandó FB messengerezés (sajnos nem néztem bele az üzenetekbe akkor, még idejében ...), meg pár alkalommal baráti társasággal együtt elutaztak kirándulni hétvégékre. Gyanúsnak gyanús volt a dolog, kifejeztem nemtetszésem, de maximálisan bíztam feleségemben, hiszen azt hittem, hogy ő nem olyan. Aztán egy év bújkálás után kiborult a bili, kiderült, hogy azóta folyamatosan csalt. Még egy évig kínlódtunk, én próbáltam volna menteni a menthetőt, de már túl késő volt. Annyira összemelegedtek, hogy végül válás lett a vége, a szeretőjét választotta.
Szerintem teljesen jól látod a helyzetet, Kérdező. Én azt sem mondanám, hogy alaptalanul féltékeny vagy, mert amíg nem burjánzott el ennyire a dolog, addig teljesen higgadtan viselted a szituációt.
Én párkapcsolatban élő fiatal nő vagyok és csak férfiakkal dolgozom. Nekem is van a cégben 1-2 kolléga, akivel nagyon jóba vagyok, együtt eszünk stb, még azt is tudom, hogy tetszem nekik, de tudják, hogy van párom, ismerik a páromat, tiszteletben tartják, sosem közeledtek felém, mindenki megy szépen a dolgára munka után és ha néha küldenek is egy-egy vicces posztot, (ha olyan vicces még meg is mutatom páromnak, és együtt röhögünk), de nincs chat éjjel-nappal.
Vannak határok és egyrészt ők is érzik, másrészt én sem hoznám ilyen helyzetbe a páromat, mert nem tisztességes a párodra hivatkozni, ha visszautasítasz egy randit (mert az kb. randimeghívás volt), illetve nekem sem esne jól fordított helyzetben, ha a párom össze lenne tapadva valamelyik kollégájával.
És egyébként a párom is jóba van egy csajjal a munkahelyén, de a lány tök korrekt, vett lakást nemrég és engem is hívott a lakásavatóra, ők sem chatelnek állandóan, teljesen rendben van a viszony.
Sajnállak, Kérdező, mert nálatok pont esedékes az esküvő. Én így nem mennék bele, mondjuk. Nem normális, hogy másik pasi miatt kell, hogy gyomorideged legyen esküvő előtt 2 hónappal, rosszul kezdődik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!