Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom nem utasítja el egy kollégájának a közeledését?
Egy jó tanács: ha már belenéztél az üzeneteibe,akkor ne áruld el neki,pláne ne használd fel a tartalmát egy későbbi beszélgetés során,mert ez olyan ellenszenvet válthat ki a menyasszonyodból ,aminek hatására akár elvesztheted.
Sajnos ezt saját tapasztalatból tudom,mert én is detto így jártam és a sejtésem is beigazolódott,miszerint a pasi meg akarta fektetni a feleségem,de a fejéhez vágtam amit olvastam és sok-sok hónap telt el,mire a kapcsolatunk rendeződött.
"Nekem úgy tűnt, hogy igazat mond a menyasszonyom, de hisz még a tündérmesékben... "
Pontosan erre szamitottam. Nagyon sajnalom kerdezo. :( Az ilyen naiv lanykak rosszabbak, mint a kikaposak, mert ott legalabb egyertelmu a helyzet, itt meg te pont ugyanugy remenykedsz a valtozasban, mint o.
Tudod miert tudtam, hogy ez nala a helyzet? Mert en is ilyen voltam, felismerem a jeleket. Nagyon sok lany ilyen naiv, turelmes, es valoban hisznek a ferfi-no baratsagban.
En kinottem, mert egy kicsit azert gyanakvobb vagyok az ilyen tipusu lanyoknal, konzervativ nevelest kaptam es en az arulast megbocsathatatlannak tartom. Aki baratnak hazudja magat es ram mozdul az elarulta a baratsagunkat es nincs helye az eletemben. Kb. a masodik ilyen arulas utan a fiukat mar nem engedtem olyan kozel magamhoz. Ebbol a csacsisagbol ki lehet noni, de ehhez mas ertekekben is hinni kell, nem csak a baratsagban.
Nem tudom mit tanacsolhatnek neked kerdezo. Igazabol nem merem leirni. :D Figyelj, nalam mukodott az, hogy a baratom ram hagyta a dolgot es vegignezte, ahogyan rajovok a nyilvanvalora, ketszer is. Hagyta, hogy csalodjak es magamtol vonjam le a tanulsagot, azota nincs ezzel gond, nem kell rolam levakarni a fiu "baratokat". Ne vagyok viszont naiv,hogy ami nalunk mukodott az szuksegszeruen mukodik masnal is. Szerintem a te menyasszonyodnak kicsit jobban meg kell egetnie magat, mint nekem. Az emberek a fajdalombol tanulnak, az elejuk tett tanulsagot nem fogadjak el. Nincs egy idosebb no, aki kicsit elbeszelgetne vele az elet ertelmerol? Vagy akar az apukajat is bevonhatod. Ez nem arulkodas, hanem egy naiv hulyet kell megmenteni sajat magatol. Ne hagyd h elbssza az eletet a tevhitei miatt. Aztan ha semmi nem segit akkor mentsd magad. En sem akarnek ugy elni h a paromat allandoan orizni kell.
Ismerős szituáció, fordított felállásban.
Nézd, én elhiszem, hogy hinni akarsz a menyasszonyodnak, érthető, én is akartam a barátomnak. Megannyiszor hallgattam, hogy csak barátok, csak valahogy nekem nem ez volt az érzésem. És nekem bejött a legelső gondolatom, sajnos.
Régen én is sok fiúval barátkoztam, közülük csak egy nem akart tőlem semmit, a többivel mind megszakítottam a kapcsolatot, azóta nem barátkozom pasikkal, csak haverkodom velük, soha nem megyek kettesben sehova egyikükkel sem. Mert bántaná a vőlegényem és ez marha egyszerű helyzet, senkinek nem kell szenvednie.
Ezt azért írtam le, hogy így is tehetne a te menyasszonyod, de ő mégis elmenne vele munkán kívül, pedig tudja, hogy hajt rá a pasi. Ez rohadtul nem szép dolog, miattad sem meg a munkatársa miatt sem.
Én azért figyelném ezt a dolgot csendben, mert tartok tőle, hogy fog még folytatótdni a sztori.
Remélem nálatok nem az lesz, mint nálunk volt.
Nagyon tetszett a 26-os válasz.Sajnos tényleg sok nő beveszi az"én csak barátkozni akarok "dumát és nagyon tetszik nekik a sok figyelmesség és kedves baráti bók.Aztán mire a 3.fél felfedi valódi szándékát,addigra a kapcsolatában rengeteg problémát generál,azzal,hogy szinte féltékenykedésre "kényszeríti" a párját.
Majd az jön,hogy a legtöbb nő megpróbálja bebizonyítani a párjának,hogy ő vissza tudja terelni a nyomulós pasival való kapcsolatát egy szimpla baráti mederbe,de természetesen az nem szokott sikerülni . Ezt te hiába mondod el neki előre,ők csak a saját kárukon akarnak tanulni,csak ezzel a te életedet is felkorbácsolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!