Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek alapján megcsal a menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján megcsal a menyasszonyom?

Figyelt kérdés
8 hónapja dolgozik az új munkahelyén és azóta nagyon sokat eljár "céges bulikba", fotózkodik velük, stb, és nagyon sok a férfi kollégája, a nőkkel nem nagyon jön ki, így szinte csak férfiakkal bulizik. Azt mondja, hogy szeret és nem csalna meg sose. De az egyik buliban ott aludt az egyik kollégájánál (állítólag 5-en voltak ott és kidőltek), én ébresztettem, hogy hol a fenében van. Rohadt mérges voltam, azt mondtam, hogy szakítok, mire ő azt mondta, hogy ha ennyire nem bízok benne meg nem hiszek neki, akkor inkább szakítsunk is... Aztán a nap végére kibékültünk, szexeltünk. De egész nap nagyon csöndes és sokat nyomkodja a telefonját. Múlt héten is elment bulizni, majd egész korán hazajött, azt mondta fáradt volt és inkább hazajött pihenni. Lehet, hogy csak az új kanjához ment? Szerintetek megcsal?
2018. márc. 1. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Tuti megcsal... Bocsi de a "oké szakíts velem te" meg az egész napos teló nyomkodás sutyiba az nagyon tipikus.
2018. márc. 1. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is esélyes a megcsalás

Ugyan már nem 16 éves hogy ne tudjon hazajönni, meg 5 csávóval aludjon.

2018. márc. 1. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Buli után részegen együtt alszik 4 pasival majd foghegyről odaveti hogy ha nem tetszik akkor szakíts. Hát ennyire tisztel és veszi komolyan a kapcsolatokat.

Komolyan biztosan nem állnék hozzá ezek után. Kurogatnam amíg rá nem unok, de házasságon már nem törném a fejem.

2018. márc. 1. 21:46
 4/14 A kérdező kommentje:

"majd foghegyről odaveti hogy ha nem tetszik akkor szakíts"

Mondjuk először bocsánatot kért, meg ne haragudjak, többet nem lesz ilyen, stb duma, de nem bírtam lenyugodni, ezért izomból bevágtam előtte az ajtót. Utána mondta ezt.

2018. márc. 1. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem biztos, csak 99%.

Hasonlót volt alkalmam megtapasztalni.

2018. márc. 1. 21:58
 6/14 anonim ***** válasza:
3%
Nem bírom az ilyen féltékenykedő pasikat... fenének kell az ilyen. Én úgy gondolom, ahogy a barátnőd. Ha nem bízol benne, akkor szakítsatok is.
2018. márc. 1. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Bocsánat, de ha kapcsolatban vagyok, nem alszom más pasinál semmilyen esetben sem.

Ha szeretem a párom, nem mondom dühből sem, hogy szakítson ha nem bízik bennem (na meg amúgy sem) - mert ha nem bízik bennem, akkor ott valamit én b*sztam el.

Erről ennyi a véleményem.

Szerintem a fent említettek már nyomós okok egy szakitashoz, és szerintem is esélyes, hogy megcsal.

21L

2018. márc. 1. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

6-os

Te akkor minden csávód engeded csajokkal bulizni meg aludni mert te megbízol benne?

2018. márc. 1. 22:10
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Nyolcas.

Igen képzeld, minden "csávóm" engedem bulizni; főleg, ha azok a kollégái, mert nem kutyát tartok. Különben is ki vagyok én, hogy megmondjam egy másik embernek, hogy mit tehet, meg mit nem?

Én ezt nem tűröm el senkitől, és viszont sem várom el.

És ha együtt vagyok valakivel nem azért nem b..ok félre, mert nincs rá lehetőségem, hanem azért, mert nem akarok.

2018. márc. 1. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Hat....mit irjak, hova jar el ennyire bulizni? Komolyan talan Dorina nem bulizik ennyit :D

Ez a szakitsunk is inkabb...nos...ez egy eles dolog. Es nagyon visszaut a masikra. Ez az a bizonyos zsakutca, mikor ezt vissza Mondjak, oke akkor inkabb szakitsunk.

Hmm...van ha amikor nem jo a kutakodas, elitelendo, de ilyen dolgok mellett, lehet, hogy kutakodnod kellene egy kicsit.

2018. márc. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!