Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján megcsal a menyasszonyom?
Szerintem is esélyes a megcsalás
Ugyan már nem 16 éves hogy ne tudjon hazajönni, meg 5 csávóval aludjon.
Buli után részegen együtt alszik 4 pasival majd foghegyről odaveti hogy ha nem tetszik akkor szakíts. Hát ennyire tisztel és veszi komolyan a kapcsolatokat.
Komolyan biztosan nem állnék hozzá ezek után. Kurogatnam amíg rá nem unok, de házasságon már nem törném a fejem.
"majd foghegyről odaveti hogy ha nem tetszik akkor szakíts"
Mondjuk először bocsánatot kért, meg ne haragudjak, többet nem lesz ilyen, stb duma, de nem bírtam lenyugodni, ezért izomból bevágtam előtte az ajtót. Utána mondta ezt.
Nem biztos, csak 99%.
Hasonlót volt alkalmam megtapasztalni.
Bocsánat, de ha kapcsolatban vagyok, nem alszom más pasinál semmilyen esetben sem.
Ha szeretem a párom, nem mondom dühből sem, hogy szakítson ha nem bízik bennem (na meg amúgy sem) - mert ha nem bízik bennem, akkor ott valamit én b*sztam el.
Erről ennyi a véleményem.
Szerintem a fent említettek már nyomós okok egy szakitashoz, és szerintem is esélyes, hogy megcsal.
21L
6-os
Te akkor minden csávód engeded csajokkal bulizni meg aludni mert te megbízol benne?
Nyolcas.
Igen képzeld, minden "csávóm" engedem bulizni; főleg, ha azok a kollégái, mert nem kutyát tartok. Különben is ki vagyok én, hogy megmondjam egy másik embernek, hogy mit tehet, meg mit nem?
Én ezt nem tűröm el senkitől, és viszont sem várom el.
És ha együtt vagyok valakivel nem azért nem b..ok félre, mert nincs rá lehetőségem, hanem azért, mert nem akarok.
Hat....mit irjak, hova jar el ennyire bulizni? Komolyan talan Dorina nem bulizik ennyit :D
Ez a szakitsunk is inkabb...nos...ez egy eles dolog. Es nagyon visszaut a masikra. Ez az a bizonyos zsakutca, mikor ezt vissza Mondjak, oke akkor inkabb szakitsunk.
Hmm...van ha amikor nem jo a kutakodas, elitelendo, de ilyen dolgok mellett, lehet, hogy kutakodnod kellene egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!