Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óvszert találtam a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert találtam a menyasszonyom táskájában, lehet megcsal?

Figyelt kérdés

Mi szexuálisan nem védekezünk már nem használunk óvszert. Mégis mikor kerestem valamit a táskájába egy doboz gumit találtam.

Nyilván azonnal mondtam hogy ez mi de ő erre csak azt mondta hogy Jaa ezt az öccsének vette, az öccse 27 éves..

2019. márc. 3. 21:20
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
És ha tényleg az öccsének vette....? Amúgy komoly a dolog közösen vettünk ingatlant kocsit stb.
2019. márc. 3. 21:40
 12/43 anonim ***** válasza:
90%
Igen, mert egy 27 éves felnőtt ember nem tud venni magának kotont. Komolyan.. ha ennyire hülye vagy, hidd el neki. Nem idegeskedett, mikor megtaláltad és kérdőre vontad? Meg tuti nem akkor vette, szóval ha a tesókának lett volna, már rég odaadhatta volna neki.
2019. márc. 3. 21:43
 13/43 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj. A sztori tuti kamu. Persze lehet, hogy nem csal meg, de akkor mit’tom én, a leánybúcsúról maradt valami vicces feladatból nála, és nem akarta megmondani.

Btw, keresd meg az öcsit személyesen, nézz a szemébe és kérdezz rá, hogy miért a tesoja veszi a gumit neki.

2019. márc. 3. 21:44
 14/43 anonim ***** válasza:
42%
Általában a nőnek az öccs témakör tabu, nemhogy óvszert vegyen neki. Ahhoz tudni kell hogy milyen méretűt vegyen. Rád van bízva ez a nyitott kérdés....
2019. márc. 3. 21:47
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hazudja ezt hanem azt mondja régebbről maradt akkor nem csal meg így sajnos esélyes de beszéld meg vele mert ha tévedsz és emiatt mentek szét az nagy hülyeség
2019. márc. 3. 21:50
 16/43 A kérdező kommentje:
De miért tenne ilyet egy nő ha ilyen komoly egy kapcsolat? Nincs ebben semmi logika ezt nem értem....
2019. márc. 3. 21:50
 17/43 anonim ***** válasza:
65%

Sok nő csalja meg a párját, akinek ki van nyalva a segge minden téren. Még is félre kefélnek. Talán az izgalom hiányzik az életéből, vagy az, hogy nem arra vágyik, hogy minden a segge alá legyen téve.

Sose tudni mi visz rá erre egy nőt.

2019. márc. 3. 21:52
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád, milyen normális, boldog családokban van megcsalás...
2019. márc. 3. 21:52
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem kéne az öcsémnek kotont vennem valamiért, akkor poénból elmondanám a páromnak is még aznap, poénból.
2019. márc. 3. 21:53
 20/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a hiba nagyon sokat gondoltam... Igen nagyon kicsi a méretem erektáltan 8-9 cm mindig féltem hogy ez esetleg baj lehet de ő mindig mondta hogy nem baj
2019. márc. 3. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!