Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszert találtam a menyasszonyom táskájában, lehet megcsal?
Mi szexuálisan nem védekezünk már nem használunk óvszert. Mégis mikor kerestem valamit a táskájába egy doboz gumit találtam.
Nyilván azonnal mondtam hogy ez mi de ő erre csak azt mondta hogy Jaa ezt az öccsének vette, az öccse 27 éves..
Na jó, ez instant kamu kérdés, ha meg nem, akkor szerencsétlen vagy és hidd el, hogy nem csal meg.
Sok boldogságot. A pénzed jó lesz, de a farkad nem elégíti ki.
Kérdezd meg az öcsit és nézd meg a reakcióját.
Ha valami speckó óvszerről van szó eltudom képzelni, hogy az ember kérésre vagy viccből vásárol ilyen terméket barátnak/rokonnak. Én is adtam már szexshop rendeléshez havernak valamit, vagy vettem meg személyesen mert neki nem esik útba. De egy sima mezei durex már érdekes.
Nem biztos, hogy megcsal, de elég valószínű. Az egyik lehetőség, amit már mondtak, hogy leánybúcsús kellék.
Elég valószínűtlen, de nincs kizárva, hogy tényleg másnak vette. Az én barátnőm is adott már másnak gumit. Ő a legjobb barátnőjével volt így, mert a csaj egy r_banc volt, mindenkivel összefeküdt védekezés nélkül, a párom pedig féltette őt. Mondjuk én erről tudtam, mert előtte megbeszélte velem.
Vagy tényleg megcsal.
Én a helyedben leülnék a csajjal és alaposan kifaggatnám, hogy mi van. Ha higgadtan el tudja mondani a miérteket és nem sántít a sztorija, akkor szerintem hinnék neki, de ha elkezd félrebeszélni, hisztizni, azt mondja, hogy semmi közöm hozzá, vagy látszik, hogy akkor találja ki, hogy mit mondjon, akkor egyértelmű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!