Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy 30-40 felett minden nő lecserélésre kerül?
A szüleim közel 30 éve vannak együtt, a nagyszüleim is végig együtt maradtak, a párom szülei több, mint 40 éve együtt szintén.
A környezetemben, rokonságban nem is nagyon vannak olyan párok, akik váltak volna, vagy aki igen, ott se felesleges harmadik miatt.
Mégis a csapból is az folyik, hogy minden házasság válással végződik, 10-ből 9-nek az oka, hogy apuci felszed egy lánya korabeli pipit.
"Mégis a csapból is az folyik, hogy minden házasság válással végződik, 10-ből 9-nek az oka, hogy apuci felszed egy lánya korabeli pipit."
Nem tudom, ezt mire alapozod, a hivatalos statisztikák szerint a válások többségét a nők kezdeményezik. Persze állhat a háttérben megcsalás is, de én kevés ilyet látok, általában inkább elhidegülés áll a háttérben (a megcsalás, ha van, akkor csak következmény). Ismerősi körömben, aki újraházasodott, ritkán keresett a korábbi párjánál (jóval) fiatalabb partnert.
" 10-ből 9-nek az oka, hogy apuci felszed egy lánya korabeli pipit."
Ez hülyeség. Bár a vénembereket le kéne cserélni 😊
Nem kerül minden 30-40-es nő lecserélésre. Ezt csak itt szeretik hangoztatni általában azok, akik a fiatal, feszes bőrű nőkre vágyakoznak, vagy képtelenek nőt szerezni maguknak. Így akarják a nők önbizalmát a földbe döngölni. Élőben senkitől sem hallottam még ezt a szöveget.
A szüleid meg még a régebbi időkben házasodtak, nekik még érték az egymásra találásuk. A mai nemzedék egyes tagjai viszont már nem tartják értékesnek a házasságot.
Nem hülyeség...De rosszul fogalmaztál,nem lecserélésre inkább mellőzve van sok nő és a párjuk fiatalabbat vagy érdekesebbet kurogat.
Persze vannak cafat nők is,de minden második pasi félrelép az tuti...
Nem tudom megszámolni hány konkrét esetet tudok....és nem mindenütt hízott el az asszony meg szex is van még is félremegy a párja csak alkalom kell.
Amúgy a lecserélésre is van ismerőseim között kapásból 4-példa.
Ezt hol olvastad vagy ez milyen statisztika? Nekem mindkét oldalról együtt voltak kb hatvan évig a nagyszüleim.
A (nem kicsi) baráti társaságomban is 2 válásról tudok, az egyik nem működött, a másikban alkoholista volt az apja és már nem bírták tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!