Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után újrakezdtétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után újrakezdtétek, és müködött hosszútávon?

Figyelt kérdés

1. Mennyi ideje voltatok együtt mikor megcsalt?

2. Megcsalás után tepert, hogy kibéküljetek?

3. Egyszeri szex vagy hosszabb viszonya volt?

4. Mikor volt a megcsalás, azóta mennyi idő telt el?

5. Megbántad, hogy megbocsátottál?

6. Megcsalás után rögtön újrakezdtétek vagy eltelt valamennyi idő? Ha igen, mennyi?

2019. márc. 1. 00:32
1 2
 11/11 Bau1981 válasza:

Én is megcsaló voltam:

1. 7 éve voltunk együtt

2. Ő nagyon türelmes volt, amikor elmondtam neki, mert szakítani szerettem volna, szeretettel és türelemmel volt irányomba. Végül hoztam egy fejdöntést (ha a szívemre hallgatok akkor, ma már nem lennénk együtt), h vele maradok. Nem volt könnyű

3. Hosszabb viszony

4. 3 és féléve

5. Nem bánta meg, mert azóta megértettük, h mi volt a sok probléma, ami idevezetett. Minden nap tudatosan dolgozunk egymásért, mert befektetett energia nélkül nincs kapcsolat.

6. Kb 1 hét után a színvallás után folytattuk, mert akkor bólintottam rá.

2019. márc. 9. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!