Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után újrakezdtétek, és müködött hosszútávon?
1. Mennyi ideje voltatok együtt mikor megcsalt?
2. Megcsalás után tepert, hogy kibéküljetek?
3. Egyszeri szex vagy hosszabb viszonya volt?
4. Mikor volt a megcsalás, azóta mennyi idő telt el?
5. Megbántad, hogy megbocsátottál?
6. Megcsalás után rögtön újrakezdtétek vagy eltelt valamennyi idő? Ha igen, mennyi?
A megcsalást nem szokás tolerálni se megbocsájtani.
Ugyan is megszeged a másik ember beléd vetett bizalmat, megtöröd ezáltal és lelkileg fájdalmat okozol neki.
Nagyon max azok bocsájtanának meg megcsalást, akik önértékelési gondokkal küzdenek és úgy érzik magukban, hogy nem találnának az illetőnél jobbat.
De elhiheted, a többség nem marad azzal, aki megcsalt.
Én sem maradnék!
1. 10 hónapja
2. Igen, nagyon durván, már inkább zaklatásnak minősült.
3. Exével ment félre, érzelmileg kötődött hozzá
4. Lassan 2 éve lesz.
5. Igen, nagyon, ugyanis fél évvel később kitalálta, hogy mégis az exét akarja. Vele végül nem sikerült, mert az exbarátnő teljesen kiábrándult belőle a műsora miatt, amit letolt velünk. Azóta továbbra is zaklat.
6. Kb 2 nap gondolkodási időm volt, annyira könyörgött, nyomult, keresett, utánamment. Nem volt nyugtom megemészteni és mivel szerettem, ezért bólintottam rá a folytatásra.
1: 10 éve
2: igen, nagyon
3: (állítólag) egyszeri alkalom, de hat hónapos viszony
4: 7 éve
5: igen, nagyon
6: két hónap telt el
( halgasson mindenki a tapsztaltakra, mert igazuk van! Én sajnos nem halgattam rájuk, mert hülye voltam! Nem szabad megbocsátani)
1. 2 éve
2. Igen
3. 1x
4. Azóta 3 év telt el.
5. Nem
6. 1 hét utàn. Àtgondoltuk az egészett hogy miért történhetett meg. Ràjöttem hogy én is hibás voltam a történtek miatt.
Azèrt is bocsátottam meg neki, mert nem hazudott róla. Rögtön elmondta nekem, szemtől szembe. Nagyon megbànta. Azóta őt sokkal jobban bàntja hogy megcsalt engem.
Ő megérdemelt egy esélyt, amit azóta se bàntam meg. A kapcsolatunkat megerősítette, és helyrehoztuk azokat a dolgokat amikben mind2-en hibàztunk.
10 éve, de én vagyok a csaló fél (N)
Nem tepertem. Őszintén megbeszéltünk mundent, hogy miért történt és mit szeretnénk a jövőben.
Hosszabb viszony, lassan egy éve tart
Tavaly nyáron volt az első, tehát egy éve lesz nyaron
Nem tudoknyilatkozni az ő nevében, de nem hiszem, higy megbánta. Az okát tudja, sokat dolgozunk a problemán
Nem volt kérdés, hogy együtt maradunk e, egy perc szünet sem volt. Egy életre tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!