Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez így hosszútávon?
"Komoly kapcsolatban élek már pár éve, szeretem a párom."
Szereted te a jó büdös tudod mit.........
22 évesen miért ragaszkodsz egy olyan kapcsolathoz, ami nem működik? Mert ha unalmasnak találod, akkor az egyáltalán nem idilli, ahogy te érzed. Egyszerűen csak kapcsolatfüggő vagy és a biztonságot választod. Ha igazán szeretnéd a párod, nem aláznád meg ezzel, hogy a háta mögött összejársz egy házas emberrel(!). Konkrétan most arra gondolok, hogy megkérdezted azt, hogy jó-e az, ha hazugságra építed a jövőd... nyilván nem :D
Egyáltalán nincs bűntudatod? És még lekötnéd magad mellé a párodat így a családtervezéssel, hogy közben te ilyen ,,szabadságot" akarsz?
Minden rosszindulat nélkül szerintem tedd fel magadnak a kérdést : valóban ezt akarod?
- te mit szólnál ahhoz, ha a párod is kezelgetne rendszeresen egy másik csajt melletted? Merthogy neki is kell a szabadság?
- és ahhoz mit szólnál, ha te lennél a szeretőd felesége helyében?
Ha részedről ezzel semmi probléma nem lenne, akkor is a párodnak joga van tudni hogy nyitott kapcsolatban él. Különben baromira nem tisztességes. Ja ès a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kuytát, csak gondoltam szólok...
Ha a párod egy kicsit is figyelne rád rögtön megérezné h valami megváltozott,nem okés.Csodálom is hogy még ilyen nem történt köztetek.Viszont idővel túltoljátok a dolgot a harmadikkal,egyre magabiztosabb leszel,és akkor fogsz hibázni egy végzeteset amikor a legkevésbé számítasz rá.De ugyanez megtörténhet a másik oldalon is amire nem lehetsz befolyással.
Borul a bili,bukta van,dráma,mindenki sérül, megy majd a sz@rkenegetés,és többet soha semmi sem lesz olyan mint régen egyikőtöknél sem.
Ezt kell átgondolnod sztem,hogy megéri-e hiszen minden kiderül, mindenki lebukik előbb utóbb.
Tapasztalatból beszélek a megcsalt oldalon állok sajnos,most válok..
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!