Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mondjam el a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el a barátomnak, hogy a felesége kikezdett velem?

Figyelt kérdés
Már az óvodában spanok voltunk, 3 éves korunk óta, ez közel 30 év után sem változott meg. Néhány napja a felesége nyíltan elkezdett nyomulni rám. Én persze elutasítottam, hisz a legjobb barátom felesége. A nő egyébként megzsarolt, hogyha mondok is valamit a férjének, akkor ő meg azt fogja állítani, hogy én próbálok neki udvarolni. El kéne, hogy mondjam a barátomnak, hogy milyen nővel kötötte össze az életét, csak nagyon szereti azt a csajt, meg biztos, hogy nem hinne nekem, jó eséllyel össze is vesznénk. A nő ügyes volt ezzel a zsarolósdival, mert csak személyesen próbálkozott be, online felületen nem beszéltem vele sosem, így fennmaradt bizonyítékom sincs az esetről. Szegény haverom, szerintem már megcsalhatta más valakivel az a ribi....
2019. febr. 23. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon valószínű, hogy a nő jó színész, és előadja hogy TE zsaroltad meg őt, vagy hasonló.

Szerintem az lenne a legjobb, ha egyelőre nem tennél semmit. Viszont legyen bekészítve egy hangfelvevő eszköz (lehetőleg olyan, amit egy gombbal el lehet indítani, így zsebből is tudod bármikor, nem kell érintőképernyőn keresgélni) és ha még egyszer bepróbálkozna, akkor tudnál bizonyítékot szerezni.

2019. febr. 26. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:

#7 és #10, sajnos simán lehet, hogy a nő ezt a saját javára fordítja.

Egy kis színészi játék, egy kis sírás, és mindjárt a Kérdező lesz a sggfej :(

2019. febr. 26. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!