Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feltegyem a barátomnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltegyem a barátomnak a kérdéseimet?

Figyelt kérdés
Már 1 éve történt egy megcsalás és azzal kapcsolatban lennének még kérdéseim. Szerintetek megkérdezzem vagy már ne hozzam fel?
2018. ápr. 3. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezd meg.
2018. ápr. 3. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg, ha még benend van. Úgyis ezen fogsz kattogni.
2018. ápr. 3. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Megkérdezheted, de inkább az a kérdés, hogy ha valóban őszintén válaszolna most neked ezekre akkor jobban éreznéd magad tőle vagy sem.
2018. ápr. 3. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Húzd ki a tüskét, kérdezd meg!
2018. ápr. 3. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Úristen egy évig hogy tartottad magadban? Ha engem valami zavar egy napig bírnám talán de addig is azon kattognék. Le a kalappal. A másik meg Miért vagy még vele ha megcsalt?
2018. ápr. 3. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg már megbeszéltétek- gondolom enm is egyszer-, és te meg is bocsátottad.

Amin most kattogsz, egódnak fűjó dolog megint.

Most őszintén: szerinted, van értelme kérdezősködni 1 év után még?.. Mit éreznél, ha választ kapnál tőle?

(Ha nem jött volna le, nem hiszem, hogy megnyugtatna a válasz, legyen az bármi. Főleg, akkor, ha "még kérdésidről" van szó, ergo a körülményekről, részletekről. Ez nem segít.)

2018. ápr. 3. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyan nálunk nem megcsalásról volt szó, de nekem is kb. 1 év után jöttek a kérdéseim.

Akkor sokkal rondább formában jöttek ki belőlem, mint kijöttek volna akkor, amikor ideje lett volna őket megkérdeznem, de én persze akkor nem mertem.

Szóval kérdezd meg, mert sokkal csúnyábban jönnek ki ezek később, ha most csak kattogsz rajta és vársz vele. Ugyanis elfelejteni nem fogod őket.

2018. ápr. 3. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!