Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el a barátomnak, hogy a felesége kikezdett velem?
Vigyázz!!! Ez nagyon kényes helyzet!
Ha szereted a barátodat, és fontos számodra a barátságotok, és az ő boldogsága, semmiképpen ne mondd el neki az esetet!!!
Főleg, mivel az is előfordulhat, hogy valójában más volt a célja a feleségének: elválasztani titeket egymástól például.
Ha meg komolyan gondolta, nem nagy dolog, hogy a világon egyel több nőnek tetszel! Ez legyen az ő problémája!
Akárhányszor próbálkozik eztán, mindig utasítsd el udvariasan, de határozottan, és nem lesz baj!
Ha elmondod ezt a barátodnak, ő lesz ártatlanként a helyzet vesztese: mindenképpen elveszít valakit, aki nagyon fontos az életében, vagy mindkettőtökkel megromlik a kapcsolata!!! Ugye nem akarod elnézni, ahogy tönkremegy a barátod ebbe az egészbe, és élete végéig boldogtalan lesz, csak azért, mert ez a sztori kikívánkozott belőled?!?
Mit számít az, hogy milyen a nő? Az a lényeg, hogy a barátod őt választotta feleségének, és boldog vele, nem? Főleg, ha gyerekeik is vannak...
Ha meg később egyébb hűtlenkedés miatt mennének szét, te legalább ott leszel a barátodnak, hogy mellette állj, de kérlek, akkor se, soha semmilyen körülmények között ne mondd el neki ezt az esetet, mert azzal csak megaláznád, és mélyítenéd a fájdalmát!!!
Én elmondanám neki, bármi is lesz! Ha szereted a barátodat, akkor megteszed érte és nem hagyod, hogy egy ilyen alakkal élje le az életét.
Vagy ha ügyes vagy, akkor csinálsz egy hangfelvételt a nőről. Úgy hogy felhozod neki újra a témát.
Nehéz... igazából tényleg az a baj, hogy bizonyíték kéne. Esetleg titokban felveszel egy beszélgetést erről?
Ha úgy érzed, hogy nincs ehhez gusztusod, akkor lehet hallgatnod kéne.
Én személy szerint megpróbálnék bizonyítékot szerezni, bennem túl nagy az igazságérzet, de ez én vagyok.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!