Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha ilyen üzenetet találnátok a férjetek mobilján?
Azt most hadjuk, hogy miért néztem meg. Vhogy megéreztem. Alegjobb barátjának ezt írta szombaton: “hamarosan indulok, pin@t szerezz” erre a haver: “pin@t,pin@t nagy a szad hogy elhagyod a megyet” ferjem: “igen” - meccsre mentek egy masik varosba, szombaton napkozben. Nem hiszem hogy tenyleg csajoztak mert nem lett vna ra nagyon ido, es az biztos h meccsen ott vtak. Sztem csak nagykepuskodni akart-de igy?? Ket honapos kislanyunk es keteves kisfiunk van, azaz nemreg szultem de igy is (most had ne alszerenykedjek) jol nezek ki, jarok edzeni mar amiota ujra lehet, elotte is kondiztam- szoval mondhatni “jo csaj” vagyok, most hogy szembesitettem az uzenettel azt mondja nem is erti hogy mire vagyok feltekeny mikor en vagyok a legjobb stb stb...raadasul visszapirgetve talaltam egy 3hettel ezelotti kepet egy csajrol, haver irja hogy “kar hogy nem jottel o vart rad...” -ugy volt hogy fent alszik akkor Bpn munkaugyben de aztan megsem.
Eleg hosszu lett de mit szoltok?
Először is arra gondoltam, hogy lehetsz te akármilyen jó nő, ha a férjed csak téged d.ugogat már ezer éve, most meg más se áll otthon csak a sz.aros palenka halom.
Nem minden férfinak fő hogy bomba legyen a szexpartnere. Egy kis smink, hosszú selymes haj, jó illat, csinos ruha, kedvesség és senkit nem érdekel +20 kg se.
Szóval te szavaiddal élve, nem nagyképűségből, de én simán elképzelem hogy nem csak a te sz.aros pelenka, hányás szagú tökéletes testedre vágyik otthon.
Mellesleg az első üzenetből semmire nem gondolnék. Férfiak, ugratják egymást.
A képes sztori régebbről viszont már elgondolkodtató!
Ja, igen. Mellesleg meg annyit értél el azzal hogy szembesítetted az üzenettel hogy elolvastad, hogy rájött kutakodsz utána, és mostmár ha van is miért sokkal óvatosabb lesz.
Mondjuk jöhet a titkos mobil amit nem visz haza például. És többet nem írkál otthon majd ilyen dolgokat senkinek. Ehelyett csöndben maradtál volna, és figyeltél volna. Mit ne mondjak, ügyes voltál, bravó....
Teljesen egyértelmű, hogy csak haverok ugratják egymást.
A másik még be is szólt, hogy nagy a szája a férjednek.
Viszont amit a telefonjában való illetéktelen turkálás tönkre fogja vágni a kapcsolatot, akár milyen jó nő is vagy.
Koszi a valaszokat! Latom kicsit felreertettetek, nem azert irtam h “jo no” vok tenyleg fenyezzem magam, csak ugy ertem igenyes vagyok es nem jott ram +20 kilo hogy esetleg azert kacsingatna felre...egyebkent 11 eve vagyunk egyutt, en 30 vok o 41. Persze most foleg a babakrol szol az eletem de en pont azota miota megszulettek gondolom ugy hogy a kapcsolatunk sokkal erosebb hiszen mar nem csak par, csalad vagyunk.
A csajos keppel kapcsolatban azt mondta hogy csak a haverja talalta ki, neki esze agaban sem volt talalkozni vele-de ha tudja a haver h boldog hazassagban el miert kuld ilyeneket?
Egyebkent gondoltam ra hogy nem szolok hogy olvastam- de egyszeruen nem tudtam magamban tartani olyan rosszul esett.
Amugy a teloink elol vannak, o allandoan olvasgatja az enyemet-tobbnyire errol is netezik mert az ove ceges es az enyemhez kepest lassu es hamar merul-szoval ugymond nyitott konyv az eletem elotte.
Mikor az exfeleségem telójába belenéztem, ugyanilyen megérzésem volt nekem is.
És igen én is találtam ott valamit. Nem teljesen egyértelmű dolgot, de ha így visszaemlékszem, egyértelműbbet mint amit te találtál.
Aztán figyeltem később is lesz e valami benne. Nemvolt, de nem hagyott nyugodni a dolog. Akkor még (kb 5éve) az okostelefon mellett elég sokat használtuk a számítógépet is. Tettem rá kémprogramot ami mindent rögzí és egy megadott e-mailre továbbít.
Szörnyű volt megtudni hogy viszonya van valakivel...
Már az első sms elolvasától tudtam igazából, de kellett a bizonyosság.
Elváltam végül, mert ez szerintem nem megbocsájtható.
Figyeld továbbra is, vagy tedd azt amit én, de kár volt szólni neki mert most óvatosabb lesz. De mindenki hibázik, exem is hiába törölte az üziket a kimenő mappából egy másik helyen mégis eltárolta(nyomógombos régebbi teló).
Aki nem olyan, mem megcsalós tipus, az nem irkál ilyeneket, és nem kap random nőkről képeket haveroktól, mint a párod.
15ös igen a régi telók még tényleg másolták át az üziket egy külön mappába, úgy is lebukott egyszer! Igaz az már jó rég volt és még nem voltunk házasok, egy “Baby” nevu csajjal uzengettek egymasnak eleg szexualis tartalmu dolgokat. Akkor eloszor tagadta, azt mondta egy baratja neveben irogat - azert igy visszafondolva mennyire hulyenek nezett!!- aztan bevallotta hogy o volt de azt mondta csak uzengetett nem volt talalka es “csak huzta a csaj agyat” :/ Akkor megbocsatottam bar szarul esett de igy visszagondolva...ha akkor annyira tudott hazudni es bizonygatni h nem o volt most mert ne tenne...
Azt tudom h mi vagyunk a legfontosabbak neki es nem akar elvesziteni, egesz ejjel nem aludtunk vegig konyorgott h ne haragudjak csak hulyeskedni akart a haverral. Ami meg oke de ez a csajos dolog nem hagy nyugodni. Azt mondta kerdezzek ra a havernal nyugodtan-persze, nem gondolom hogy bearulna a legjobb baratjat szoval ilyet nem fogok tenni. Raadasul egy jo csaj volt nem mintha ha csunyaval csalnak meg nem lenne gaz de igy meg hihetobb lenne...
Bizony-bizony, nem feltétlenül az üzenetváltás - az még megmagyarázható, de a csajos kép... nos, az igencsak gyanús. Pláne ilyen előzménnyel amit leírtál. Ezek szerint már a kapcsolatotok elején is "nézelődött másfelé".
Minden okod megvan a gyanakvásra és biztosra veheted hogy most már sokkal óvatosabb lesz - nem hagy ilyen nyomot és azt is biztosra veheted hogy tagadni fog mert ő csupán a "félredug de válni nem akar" típusnak tűnik.
Lehet hogy azzal a haverral négyes bulikat tartanak random csajokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!