Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha ilyen üzenetet találnátok a férjetek mobilján?

Figyelt kérdés

Azt most hadjuk, hogy miért néztem meg. Vhogy megéreztem. Alegjobb barátjának ezt írta szombaton: “hamarosan indulok, pin@t szerezz” erre a haver: “pin@t,pin@t nagy a szad hogy elhagyod a megyet” ferjem: “igen” - meccsre mentek egy masik varosba, szombaton napkozben. Nem hiszem hogy tenyleg csajoztak mert nem lett vna ra nagyon ido, es az biztos h meccsen ott vtak. Sztem csak nagykepuskodni akart-de igy?? Ket honapos kislanyunk es keteves kisfiunk van, azaz nemreg szultem de igy is (most had ne alszerenykedjek) jol nezek ki, jarok edzeni mar amiota ujra lehet, elotte is kondiztam- szoval mondhatni “jo csaj” vagyok, most hogy szembesitettem az uzenettel azt mondja nem is erti hogy mire vagyok feltekeny mikor en vagyok a legjobb stb stb...raadasul visszapirgetve talaltam egy 3hettel ezelotti kepet egy csajrol, haver irja hogy “kar hogy nem jottel o vart rad...” -ugy volt hogy fent alszik akkor Bpn munkaugyben de aztan megsem.

Eleg hosszu lett de mit szoltok?

2019. febr. 18. 03:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Semmit. Mit szóljak? Beszéld meg a férjeddel.
2019. febr. 18. 03:28
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Azt hogy a külsőd lehet nagyon jó,ő is azzal vígasztal,hogy Te vagy a legjobb,de attól még hiányozhat valami,vagy csak a változatosság.
2019. febr. 18. 04:47
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Hiába vagy jó nő téged egy ideje már dug és vágyik az új lyukra. Ezek ilyenek csak nyilván nem fogja neked ezt bevallani inkább csak a hátad mögött titokba jár más lyukakba is.
2019. febr. 18. 04:53
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem hadjuk! Poénkodtak, ne vedd komolyan.
2019. febr. 18. 06:20
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez valami pasis alpári humor lehet. Szerintem nem komoly. Ha mégis - és ebben a stílusban csinálják, hogy “hozz pin@t” elfilóznék hogy ez most komoly-e! ;D ez kicsit - ha komoly lenne tinis szindróma. Én is csak viccnek tudom venni...
2019. febr. 18. 06:46
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Én ezt nem venném komolyan különösen, ilyen belsős pasi alpári poénnak tűnik.
2019. febr. 18. 07:01
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Szia, szerintem is poén, eléggé úgy tűnik, hogy egymást heccelik, bár tényleg elég gagyi, mintha középiskolás kamaszok lennének. Ha megcsalt volna, lett volna más iromány is, az tuti. Tudom, hogy szarul esik, de ez csak vmi hülyülés.
2019. febr. 18. 07:03
 8/20 anonim ***** válasza:
Melyik meccsre mentek?
2019. febr. 18. 07:12
 9/20 anonim ***** válasza:
Sör is volt a meccsen ?
2019. febr. 18. 07:18
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is csak valami undi alpári humor. Biztosan nem csal meg, csak ilyen szörnyű vicces dolgokon nevetnek, mint 'pin@".
2019. febr. 18. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!