Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha ilyen üzenetet találnátok a férjetek mobilján?
Azt most hadjuk, hogy miért néztem meg. Vhogy megéreztem. Alegjobb barátjának ezt írta szombaton: “hamarosan indulok, pin@t szerezz” erre a haver: “pin@t,pin@t nagy a szad hogy elhagyod a megyet” ferjem: “igen” - meccsre mentek egy masik varosba, szombaton napkozben. Nem hiszem hogy tenyleg csajoztak mert nem lett vna ra nagyon ido, es az biztos h meccsen ott vtak. Sztem csak nagykepuskodni akart-de igy?? Ket honapos kislanyunk es keteves kisfiunk van, azaz nemreg szultem de igy is (most had ne alszerenykedjek) jol nezek ki, jarok edzeni mar amiota ujra lehet, elotte is kondiztam- szoval mondhatni “jo csaj” vagyok, most hogy szembesitettem az uzenettel azt mondja nem is erti hogy mire vagyok feltekeny mikor en vagyok a legjobb stb stb...raadasul visszapirgetve talaltam egy 3hettel ezelotti kepet egy csajrol, haver irja hogy “kar hogy nem jottel o vart rad...” -ugy volt hogy fent alszik akkor Bpn munkaugyben de aztan megsem.
Eleg hosszu lett de mit szoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!