Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Akiknek nem a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Akiknek nem a párja mondta el, honnan tudtátok meg, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 11:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2 hetet dolgoztam az akkori munkahelyemen mikor egyik nap annyira kivoltam merülve és beteg lettem hogy beszóltam hogy nem megyek dolgozni. Átmentünk anyosomekhoz (szomszédban laktak) és olyan meglepődve rám szólt hogy neked nem kéne menni dolgozni!? (éjszakara mentem volna) ez elég furcsa volt. Este lefekvés előtt nagyon össze vesztünk. Tudom nem szép dolog, de bejelentkeztem az exem facejára az én telómról és úgy hagytam hogy ő ne vegye észre. Reggel elment wcre természetesen telefonnal, en pedig az én telómról néztem és volt mit látni... Az volt a legbosszantóbb hogy előtte néhány nappal direkt kérdeztem hogy minden rendben köztük? És ő pedig hogy igen persze... Miért nem lehetett megmondani hogy nincs szakítsunk ennyi..
2019. febr. 15. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Egy álprofillal ráírtam, hogy ismerkednék. Beszélgetni kezdtünk, elmesélte hogy milyen kellemes szexpartnere van jelenleg is. A férfiak imádnak dicsekedni.
2019. febr. 15. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:

10. válaszoló!

És volt benne valami lebuktató üzenet? Együtt vagytok még?

2019. febr. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!