Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után tudtatok megbocsájtani?
Megcsalás után mennyi idő telt el? Gyerekek voltak a kapcsolatban? Lelkileg mennyire viselt meg titeket? A megcsaló fél hogyan viselkedett? Esetleg védekezett valamivel? Tudtatok bízni és hinni utána? Szexuális élet hogyan alakult?
Kérlek írjátok oda hogy férfiak vagy nők vagytok. Köszi!
Én sajnos màig nem tudtam megbocsátani. Gyerek van, együtt vagyunk. Látszólag minden oké. A megcsaló fél egy-kèt évig nem találta a helyét, azóta igyekszik, mindent megtesz. Nagyon megviselt. Életem eddigi legfájdalmasabb és legnagyobb sebe ez, úgy értzem, hogy sosem fog elmúlni. Amivel magyarázta az elfogadhatatlan és hazug volt. Nem bízok benne, évek óta nem nyúlok hozzá. Nem csalom. Nem tudom mi lesz, csak ketyegnek a napok, hónapok, évek.
30+/F
Egyszer csaltak meg, az akkor derült ki, miután szakítottam a lánnyal más miatt, de akkor amiatt lett volna gondolom. Haragudni nem haragudtam, mondhatni meg volt bocsátva, de attól még nem muszáj együtt maradni. Ha erre vonatkozik a kérdés, akkor nem szóltam.
32/f
Én ezért csalom meg minden barátnőmet még az első héten ha van lehetőségem, hogy kompenzáljam ha véletlenül ő is megteszi!
Nyilatkozni nem tudok róla, hogy hatásos e mert elvileg még nem csalt meg senki!
Túlléptem rajta.
Van egy kislányom, el is váltunk, nekem a megcsalás elég volt ahhoz, hogy soha többé ne bízzak meg a páromban.
Valahol soha nem tudtam volna megbízni benne mindig lettek volna bennem kételyek.
Nem is akartam. A volt nejemet 9 év házasság után 4 hónap alatt lebuktattam,gyorsan elköltöztem,tavaly elváltunk se gyerek se közös lakás,letíltottam mindenhonnan azóta se tudom mi van vele és jó ez így
ő42N én 45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!