Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akiknek nem a párja mondta el, honnan tudtátok meg, hogy megcsalnak?
Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 11:05
1/13 anonim válasza:
Egy haverja szólta el magát véletlenül társaságban. Önmagában még nem esett volna le, de az exem reakciója a haver megszólalására mindent elmondott. Ekkor konkrétan rákérdeztem és bevallotta, már látta, hogy ezen nincs mit menteni. Utólag visszagondolva rengeteg jele volt, de én fiatal voltam és naiv, nem akartam észrevenni.
2/13 A kérdező kommentje:
Milyen jelei voltak?
2019. febr. 15. 11:10
3/13 anonim válasza:
1-es! Leírnád a jeleket? Hátha tanulunk belőle.
4/13 anonim válasza:
Csak a szokásos, telefonra hirtelen kód került és a WCre vagy zuhanyozni is magával vitte, úgy tűnt szinte folyamatosan smsezik valakivel de ahogy beléptem a szobába hirtelen azonnal letette, ugyanígy a számítógépével, elkezdett tök máshogy öltözködni és sokkal piperkőcebb lett, elkezdett féltékenykedni, pedig ez korábban sose volt rá jellemző, stb. Sose voltam az az ellenőrizgető fajta és most sem vagyok az, de ennek az exnek hála már megtanultam, hogy milyen jelekre érdemes odafigyelni, ha megjelennek, szóval valamire csak jó volt ez a kapcsolat.
6/13 anonim válasza:
elsőnél
Kritizálta a külsőmet, nagyon durván. Éjszaka sms. Egy társaságon belül volt a leányzó is. Buliban elvitte hánytatni...HAHAH. Elmentek a társasággal külföldre túrázni, én nem tudtam menni és nagyon nem is hívott. A fotókon érdekes módon mindig egymás mellett álltak, vagy gombolta be a csaj kabátját stb. Annyira béka segge alatt volt az önbizalmam és első kapcsolat volt, hogy azt hittem felfújom-ő is ezt sugallta. Aztán lebuktak, egy bulin, ahogy csókolóztak. Persze nekik állt feljebb. Azt nem értem, hogy miért erőltette a kapcsolatot, ő kezdeményezett, ő hajtott, ő nem akart szakítani. Ja és fertőzést is kaptam egyszer tőle.
7/13 anonim válasza:
Ja második kapcsolatomnál a gépénél ültem és ráírt a lány, akibe tudtam, hogy régen szerelmes volt. De ott nem volt elvileg fizikális megcsalás, "csak" flörtölés, álmodozás. A csaj csak húzta az agyát.
8/13 anonim válasza:
#5 Én így 15 év távlatából már nagyon rég nem sajnálom, amúgy se lett volna nagyon közös jövőnk, elég más dolgokat akartunk az élettől és így legalább könynebb volt túllépnem, mint ha pl. külső okok miatt lett volna vége :) Nem ő volt az egyetlen, aki megcsalt, a kapcsolatnak persze ilyenkor vége, de szerintem semmi olyan nincs ebben, amit ne lehetne egy kis idővel simán feldolgozni. Nem az én nyomorom a gerinctelensége, hanem az övé. :) Első voltam.
9/13 anonim válasza:
Nem velem tortent szerencsere.Barátnőm is ezeket mondta:lekodolta a telojat,a számítógépet is,hirtelen fontos lett a megjelenes,fürdés munka előtt,borotvalkozas,parfum,sokat oda volt "tulorazni".Szerintem ezek már eggyertelmu jelek.Kiderült hogy egy fital csajt kuro.atott.
10/13 Karena26 válasza:
Világ életemben mocsok dolognak tartottam ellenőrizgetni a másikat, telefonját, egyéb kommunikációképes eszközeit. De egyik délután, mikor ő azt mondta, ledől egy kicsit, és a fal felé fordult, én meg indultam zuhanyozni, a lendülő kezem útjában volt a telefonja, s automatikusan fogtam meg, s vittem magammal a fürdőbe. Engedtem magamnak vizet, pedig sosem szoktam, s épp, hogy elfeküdtem a kádban, mint a tornádó rontott be a fürdőbe, a drága, hogy mit képzelek én, hogy kérdezés nélkül elveszem a telóját, stb... Gyorsan felkaptam a mobilt, és a víz fölé tettem, és közöltem vele, hogy mivel a reakciójával elárulta, hogy van mit megnéznem benne, most már el is olvasom, ha nem engedi, velem pancsol a teló, pedig nem is akartam megnézni (komolyan!). Volt mit olvasnom. Rólam meg kiderült, hogy nagyobb akaraterőm van, mint gondoltam volna, mert oly szívesen megúsztattam volna a készülékét...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!