Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek akik megcsalás esetén fenyegetik a szeretőt, ti nem érzitek magatokat cikinek?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem vagyok szerető.de több ismerosnel ezt latom és elképedve nézem hogy ezekben a nőkben mennyi tartás lehet?2019. febr. 2. 22:47
11/23 anonim válasza:
Azt már nem is említem amikor "besikerül" a gyerek (értsd. anyucira rájön és egyszercsak közli hogy van és megszüli ha mindenki csődbe megy is mert neki az jár meg kell meg majd megoldja mert ő terézanya,de persze a férfi pénze is kéne,csak kussoljon és adja,hogy akarta-e az nem fontos,lett és lesz is még mert csak.) aztán meg nagypofával csodálkozik meg hisztériázik, hogy a férfi nem foglalkozik vele és félremegy.
12/23 anonim válasza:
Anyuka lebabázik, onnantól megszűnik nő lenni, ő már csak ANYA, meg csak a babóca létezik. Egyre jobban elslamposodik, szex nincs. Érthető, hogyha apuka elkezd más utakon járni.
13/23 anonim válasza:
Sok nő ha meg van a kölyök,onnantol odalent bezár mert pasi már nem kell csak a pénze.. Évekig csak ellöki,hát eszik amit főztek..
F
14/23 A kérdező kommentje:
Döbbenten olvasom a válaszokat.akikrol én beszélek jó külsejű nők akiknel volt normális szexuális élet.a férj mégis mással is akart kefélni de válni nem akar.a feleseg fenyegeti a szeretőt hogy ne kefeljen a férjével.na ez nekem halál ciki lenne...
2019. febr. 2. 23:39
15/23 anonim válasza:
A szeretőzés mindig veszett ügy, mindenki számára, értsék meg a kedves dühöngő olvasók.
16/23 anonim válasza:
Mikor értik meg az emberek főleg nők h egy férfi se monogám,és a legtöbb nő se az amugy..
17/23 anonim válasza:
Hát a "szeretői státusz" -az ciki!
A férj és a céda részéről is.
18/23 anonim válasza:
A feleség "tudok mindent de kussolok mert megszoktam a kényelmet és nem akarom egyedül eltartani magam" státusza is ciki.
19/23 anonim válasza:
És azzal mi van, ha a szerető fenyegeti a feleséget, ne álljon az útjába, akassza fel magát? STB.
Az se ciki cseppet se? még van bőr a képén a lotyónak fenyegetőzni?
Kérdező, a megcsalás kiválthat egy olyan érzelmi sokkot, a mi kihozhatja az emberből a legrosszabbat.
Ne akard megtudni, és átélni.Én megjártam már emiatt a poklot.
20/23 anonim válasza:
Azt hiszik, hogy attól, hogy megcsalták őket, már bármit megtehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!