Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megfordulna a közgondolkodás és ismét ciki lenne a megcsalás akk a nők se lennének annyira nyíltan kikacsintgatósak egy kapcsolatból?
Látok a mit látok, sok nő barátot tart de közbe a barátnőivel beszéli meg, hogy "ah, X olyan dögös pasi" "Y milyen jól néz már ki, ááááh egyfolytába őt bámulom..."
Ha nem az folyna a csapból is hogy "mert megérdemled" "yolo" "valósítdss meg önmagad és tegyél amit akarsz". Meg ne azt hallanák a bnőiktől hogy "áh, a pasid az egy ócska alak". Akkor stabilabbak lennének a pár kapcsolatok?
Imadom.
Olyan hapek sir, aki meg irni sem tud, kb 3 mondatot se, egy olyan dologert, ami vele sose fog megtortenni. Ahhoz tudod, kellene is egy baratno.
Csak mert te hapsi vagy, szamodra a noi megcsalok lesznek szemetek, mert miert ne, minden napra gondolom megvan a napi noutalatod a magad nyomora miatt, ennyire egyszeru. Akinek tobb esze van mint egy zsomle, annak tok m1 ki a megcsalo, lenezi.
De te biztos nagyon igeretes igenyes emberke lehetsz, aki kb 10 sort nem tud ugy kixarni magabol, hogy el ne olvasna...😀
Elég értelmetlen a kérdés.
1. Jelenleg is "ciki" a megcsalás a legtöbb ember szerint.
2. Az a mondat, hogy "xy dögös pasi" miért megcsalás?
3. Aki monogám, az nem fogja megcsalni a párját, aki meg nem monogám, az félre fog kefélni, tök mindegy, hogy más mit gondol.
"csak engem probalsz, vagyis az elete latatlanba megkerdojelezni, hat oke...egs :D"
Ahhoz képest mit írtál a korábbi hozzászólásodban?
" egy olyan dologert, ami vele sose fog megtortenni. Ahhoz tudod, kellene is egy baratno."
Szóval te irod le látatlanba h nekem sose volt barátnőm, de én vagyok az aki nem reagál érdembe meg látatlanba megkérdőjelez... JÓl van szép nagy öngólt rúgtál bár szerintem fel se fogod mert ahhhoz nem elég a képzelt férjecske, hanem ész is kéne :D
Ja igen, mert aki ennyire szidja a noket(gondolom minden nap), annak valszeg van is csaja...
Ill. ennyire ismered itt a kozhulyek bena kifogasat ram, h csak kitalalom az eletem, valszeg minden nap itt vered a noutalatos nyalad, akkor teeenyleg van baratnod, kiegyensulyozott eleted. Nem baj, kantald a hulyeseget, ha ettol neked jo a vercukrod. Ha ez az osszhulyek maximum beszolasa ram, h en csak kitalalom az eletem, akkor biztos nagyon megalapozott lehet, meg annyira nincs igazam sose, mert allandoan csak ettol habzik a szatok, szingli pasiknak. :D nem pedig eszerveket tudtok mondani.
Nem ettol fugg.
Aki.akar huseges lenni az akkor is az marad ha pisztolyt fognak a fejéhez.
Egyebkent csak pletykasag sokszor h xy kef@éltek, legtobbszor puszta irigyseg az egesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!