Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat, akik megcsalják a párjukat, mert az rosszul bánik velük?
A hűség MINDIG DÖNTÉS kérdése. Miért nem egyszerűbb kilépni egy sz..r kapcsolatból mint gerinctelen módon megcsalni a másikat?
Ha kilépünk a rossz kapcsolatból utána azzal ismerkedünk, akivel csak akarunk.
Soha nem értettem, hogy mi értelme a megcsalásnak.
És azt se értettem soha, hogy mi értelme benne maradni egy rossz kapcsolatban.
Rosszul bánik velem,elagyom a faxba de gerincem van nem kurok félre...
40N
Az mit jelent, hogy addigra? Tehat az elso pofon, az csak a sor eleje volt, utana meg honapokig evekig turt? Ne haragudj, de en nem tartom normalisnak azt, aki ilyen kapcsolatban van. Az elso pofonnak olyan voros vonalnak kene lennie, hogy utana bilincsben kene tavoznia annak a kretennek. Fogalmam nincs, hogy akkor az addigra helyzet, hogyan tud kialakulni, es miert lenne arra a tettere ez indok, vagy magyarazat.
Azert, mert a szomszed kiszurja az autom kereket, meg nem rugok bele a kutyajaba. De tudom, akik megcsaljak a tarsukat, azok mind halomra vert nok lehetnek csak, tehat nemcsak artatlanok, de egyenesen meg csodalni is kene oket erte. Hat nem igy van.
42F
“De a párod is megcsal azzal, hogy ver, rosszul bánik veled...”
Tehát te aszerint éled az életed, hogy ha valamit másnak “lehet” akkor neked is? Ha a párod megver te is megverheted? Ha egy ember öl, te is ölhetsz?
Hogy értsd a kirívó példát: csak azért mert más hülye, egyáltalán nem kötelező neked is azzá lenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!