Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik megcsaljàk a pàrjukat, miért nem lépnek ki inkàbb a kapcsolatból?
7/9 válaszolónál a pont!
Soha ne tudd meg milyen érzés ez. Bármelyik ujjadat harapod meg, fájni fog.
Nem olyan egyszerű ez mint sokan azt gondolják,.
Több hasonló kérdésnél leírtam, engem is megcsaltak, ordítottam a másik nővel (bár, ő még bunkózott is velem)
és biztos voltam benne, hogy én ilyet soha az életbe nem fogok csinálni.
Eltelt több év, és egy nem egyedülálló pasival hozott össze az élet, ennek ellenére, én soha nem bántom a nőt egy szóval sem, és egyemben sincs elszedni tőle. Nem akarom, hogy elváljon vagy ilyesmi.
Szóval úgy szitkozódj, hogy te is lehetsz még ilyen helyzetben! Mert ilyen az élet! Úgy ahogy a megcsalt fél is előbb vagy utóbb visszakapja, úgy azok is belekerülnek ilyen helyzetbe akik addig a halálba küldték az ilyeneket.
Egyébként azért nem lépnek, mert ez izgalmas, megvan a maga pikantériája. A sóvárgás, a várakozás, arra a pár órára megnyugvás, kikapcs. És persze otthon ott van az együtt töltött idő, amit együtt elértek, a gyereke, a hitelek...nem olyan egyszerű ezeket felrúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!