Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik megcsalják a párjukat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megcsalják a párjukat, azoknak honnan van ennyi fölösleges idejük meg energiájuk?

Figyelt kérdés

Ezerszer több idő meg fáradság felszedni valakit, szeretőt tartani, mint rendezni a gondokat, vagy neadjisten leülni és szakítani.

Sokan örülnek, ha munka után van 1-2 órájuk a párjukkal lenni, vagy egyáltalán nyugiban ülni a fenekükön.

Nem akarom megcsalni a párom, de a szabadidő jól jönne.

Hogy lehet ennyi időt szabaddá tenni? Aki megcsalja a párját, az nem dolgozik, nem csinál házimunkát, meg ilyenek? Vagy hogy oldja meg?

2017. aug. 22. 11:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ember arra szakít időt, amire szeretne. Amúgy meg a megcsalások többsége nem azért történik, mert otthon gondok vannak, hanem mert az a szerető/szexpartner akkor még izgalmasabb, mint az otthon már unalmassá vált párkapcsolat...
2017. aug. 22. 11:27
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes kérdés. Én mindig azt mondom, hogy egy nőnél csak két nővel nehezebb... Szóval élből kerülöm a megcsalást. Nem kell a plusz teher :)
2017. aug. 22. 11:31
 3/21 A kérdező kommentje:
Ha unod a kapcsolatot, az nem számít problémának? :D
2017. aug. 22. 11:31
 4/21 anonim ***** válasza:
#2 és 0 nőnél meg 1 a nehezebb szóval élből kerülöd a nőket is? :D
2017. aug. 22. 12:19
 5/21 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Haha, egy még belefér bár azzal sem bírok (nem is dobtak volna nemrég, ha bírnék)
2017. aug. 22. 12:21
 6/21 anonim ***** válasza:
55%
Az is érdekes lehet, hogy megcsalja, akkor hogy tud nyugodt lenni a lelke? Nem számít a párja már?
2017. aug. 22. 12:31
 7/21 anonim ***** válasza:
12%

Én, többször csaltam, úgy hogy itthon semmi probléma nem volt. Minden érzelem nélkül, csak jó popsi, cici és kész.

Mellette. Úgy 250 órákat dolgoztam, plusz mindig volt valami mellékes meló is, vagy kereskedtem ezzel-azzal. Na és minden nő, minimum, 100, vagy 200 kilométerre lakott. Mind ezek mellett, mindig volt, mindenre idő. Párommal, gyerekekkel, közös programok, kirándulások, stb. Mondjuk, 48-60 órákat, lazán el voltam,. vagyok alvás nélkül.

2017. aug. 22. 12:33
 8/21 anonim ***** válasza:
Ugyanazt gondolom, mint 6-os. Nem fáj valahol, hogy megcsalta a párját? Jobb az így???
2017. aug. 22. 12:33
 9/21 anonim ***** válasza:
az a bizseris érzééés megér minden időt és energiát - gondolom én.
2017. aug. 22. 12:42
 10/21 A kérdező kommentje:

De ez miért éri meg? :D

Meg ha eleve ilyen vagy, még csak probléma se kell, akkor miért kell kacsolat? Vagy miért nem nyitott kapcsolatod van?

Nem pontozlak le meg semmi, egyszerűen halál komolyan nem értem a megcsalást, hogy miért érné meg... Időpazarlás. Ennyi idő alatt sportolhatnátok a pároddal, és akkor ő is formás lenne. Az miért nem jó? :D

2017. aug. 22. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!