Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalják a párjukat, azoknak honnan van ennyi fölösleges idejük meg energiájuk?
Ezerszer több idő meg fáradság felszedni valakit, szeretőt tartani, mint rendezni a gondokat, vagy neadjisten leülni és szakítani.
Sokan örülnek, ha munka után van 1-2 órájuk a párjukkal lenni, vagy egyáltalán nyugiban ülni a fenekükön.
Nem akarom megcsalni a párom, de a szabadidő jól jönne.
Hogy lehet ennyi időt szabaddá tenni? Aki megcsalja a párját, az nem dolgozik, nem csinál házimunkát, meg ilyenek? Vagy hogy oldja meg?
Én, többször csaltam, úgy hogy itthon semmi probléma nem volt. Minden érzelem nélkül, csak jó popsi, cici és kész.
Mellette. Úgy 250 órákat dolgoztam, plusz mindig volt valami mellékes meló is, vagy kereskedtem ezzel-azzal. Na és minden nő, minimum, 100, vagy 200 kilométerre lakott. Mind ezek mellett, mindig volt, mindenre idő. Párommal, gyerekekkel, közös programok, kirándulások, stb. Mondjuk, 48-60 órákat, lazán el voltam,. vagyok alvás nélkül.
De ez miért éri meg? :D
Meg ha eleve ilyen vagy, még csak probléma se kell, akkor miért kell kacsolat? Vagy miért nem nyitott kapcsolatod van?
Nem pontozlak le meg semmi, egyszerűen halál komolyan nem értem a megcsalást, hogy miért érné meg... Időpazarlás. Ennyi idő alatt sportolhatnátok a pároddal, és akkor ő is formás lenne. Az miért nem jó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!