Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalják a párjukat, azoknak honnan van ennyi fölösleges idejük meg energiájuk?
Ezerszer több idő meg fáradság felszedni valakit, szeretőt tartani, mint rendezni a gondokat, vagy neadjisten leülni és szakítani.
Sokan örülnek, ha munka után van 1-2 órájuk a párjukkal lenni, vagy egyáltalán nyugiban ülni a fenekükön.
Nem akarom megcsalni a párom, de a szabadidő jól jönne.
Hogy lehet ennyi időt szabaddá tenni? Aki megcsalja a párját, az nem dolgozik, nem csinál házimunkát, meg ilyenek? Vagy hogy oldja meg?
Olvasd el, én nem írtam azt, hogy megéri, vagy megérte.
Én, itthon, 3000 ezerből kihozok a saját ízlésünknek megfelelő fenséges vacsit. Még is elmegyünk néha étterembe 30 ezerért kajálni, pedig lehet nem is találjuk finomnak. Ez miért éri meg? Ilyen mérlegelés nincs, hogy megéri, nem éri meg. Azért, elárulom, nem érte meg. Egyik nő sem tudta azt nyújtani, amit a párom tud. Valószínű azért, mert a párom érzelemmel szeretem és tökéletes szexuális összhangban vagyunk.
Időpazarlás??? Haverokkal sörözés, egyedül horgászat, olvasás, TV-ás, netezés, kertészkedés, stb, ha úgy nézem, időpazarlás, mert nem a párommal csinálom.
Együtt sportolnánk és attól formás lenne a párom??? Érdekes meglátás. Nekem, a párom, az én szememben, mindig formás volt. Vékonyan ismertem meg és második gyerek után, több mint duplája lett, mint ismerkedéskor. Akkor is, ugyan olyan vonzó volt, mint ismerkedéskor. Ugyan úgy kívántam.
Normális munkahelyen így működik a kötetlen munkaidő.A volt férjem sok mindent telefonon, vagy számítógépen intézett.Napi 3-4 órát dolgozott.Le kellett kötnie a felesleges energiáit a többi időben.Mikor kiderült, repült is.
Meg az anyjával takarózott.Meghalt apósom, utána jött a szegény anyja egyedül van duma.Aztán nem is őt látogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!