Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ö mar nem elég nekem -válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ö mar nem elég nekem -válás vagy megcsalás?

Figyelt kérdés
Rendbehozni probaltam, nem szenvedélyes, ugy erzem elobb utóbb megcsalom ha vele maradok. (tobb mint 9eve egyutt)
2019. jan. 30. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom eddig se volt a szenvedély tüze,de imádom 5 8 9 év után kezd el zavarni..
2019. jan. 30. 18:09
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Hogy merül fel egyáltalán a kérdés? Ha valamennyire is tiszteled, alap, hogy szakítasz vele mielőtt félrekúrsz.
2019. jan. 30. 18:09
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Inkább az előbbi, az a tisztességes. Mi értelme együtt maradni, ha már nem jó és nem tudjátok megoldani?

Inkább menjetek szét nyugodt körülmények között, mint egymás megcsalva.

2019. jan. 30. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Válás, egyértelműen. Mondd el neki az okot mindenképp, így lesz esélyetek hogy magatokhoz való párt találjatok.
2019. jan. 30. 18:26
 5/17 A kérdező kommentje:

Most jelenleg senkim sincs, es mindenki azt mondja miert váljak ha nincs mas, igy nem érdemes.

Kellene varjak amig vki miatt érdemes lesz?

2019. jan. 30. 18:33
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
Szoval volt már megcsalás? Ha most épp nincs senkid?
2019. jan. 30. 18:38
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Mert gerinces emberek így szokták. De azt csinálsz amit akarsz igazából számomra lényegtelen :))
2019. jan. 30. 20:05
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem volt megcsalás.

Ha lett volna értelmetlen lett volna kiirni a kérdést számomra ez a logikus.

2019. jan. 30. 20:29
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerinted az becsületes megoldás, hogy vele maradsz amíg nem jön jobb? Édes istenem, milyen alakok vannak....ha gerinces ember volnál, most szakítanál, rendbe tennéd magad, és akkor lenne párod amikor erre készen állsz. Ne liánozz.
2019. jan. 30. 20:37
 10/17 A kérdező kommentje:

legyszives ne beszéljetek össze vissza, latom ti sem tudjatok (utolso hozzaszolora gondolok) hogy mi a jobb.

Olvasd el ezt a kerdest es a tobbi valaszt legyszives, mert ezért irtam ki ezt a fenti kérdést https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

2019. jan. 30. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!