Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ö mar nem elég nekem -válás vagy megcsalás?
Ha nem eleg neked, akkor engedd el. Had keresse meg a sajat boldogsagat, ami lathatoan melletted mar nem lehet meg neki. Onnantol meg gozerovel koncentralhatsz magadra es az igenyeidre. Arra az atmeneti idore, amig nincs senkid, abban meg tenyleg szabad a palya.
42F
Egyertelmű h nem a megcsalás a jobb. Nem evidens?
58N
12es Van akiknek nem egyértelmű- olvasd el ennél a kérdésnél a 6os választ:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
(Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert ugy tűnik van akik konnyebben fel tudjak dolgozni ha van vki a képben -a 6os válaszból egyertelműen ez tükrözõdij)
Sok lehetőség szóba jöhet, mindegyiknek van előnye hátránya.
Ha biztos vagy benne, hogy előbb utóbb otthagyod a párod, akkor menjetek szét most rögtön, ne húzd az időd. Még ekkor sem kell azonban elválni rögtön, először csak szét is költözhettek. Ha gyorsan szétmentek akkor a jelenlegi párodnak se vesztegeted az idejét, gyorsabban fog egy jobb kapcsolatot találni. Még a majdani új párodnak is jobb, mert nem egy olyan emberrel lesz, aki még nincs leszakadva az extől. Neked is jobb lesz ugyanezen okoknál fogva.
A megcsalás sem ördögtől való, csak nagyon veszélyes, mert súlyos traumát okoz némelyik embernek ha kiderül. Nálad azért lenne jó, mert esetleg egy két szerető után rájössz, hogy mégis a pároddal maradnál. Vagy rájössz, hogy mégis maradnál, és tökéletes kapcsolatot tudsz vinni, ha időnként van szeretőd is. Nyíltan vagy titokban. Nem tudhatjuk mi a párod kívánsága, legjobb lenne ezt a kapcsolat elején tisztázni, hogy ilyen helyzetben mit szeretne. Van aki azt mondja akkor rögtön válok, van aki azt, hogy csak ne tudjak róla, van aki azt, hogy oké csak tudjak róla és persze kölcsönös, akkor neki is lehet szeretője.
Magad miatt válsz el, mert neked rossz.
Magad miatt vársz és keresel valakit akire támaszkodsz mert te képtelen vagy lépni.
Első jobb mert ott megvan a képességed arra, hogy változtass.
Nos, ha és amennyiben megbeszélted a pároddal, hogy ez így nem egy dolog, amiben most éltek:
1 hozzátok vissza a kezdeti lángolást, randik szerepjáték stb. Ha nem nyitott erre, vagy már végigjártátok az utat, és nem változik semmi, akkor add be a válást, mert boldogtalan vagy így.
Ha már ez lezajott, és magadban elengedted a másikat, és teljesen független vagy, akkor keress másik embert magad köré, egyébként meg miértelme? Én úgy vettem észre, hogy sok olyan ember van, aki kapcsolatfüggő, nem találja a helyét, és egyik kapcsolatból ugrik a másikba, egyedül (szinte) nem volt sohasem. Ilyenkor szerintem néha elég az, hogy szembenézz önmagaddal, miért nem olyan a párom most amilyen, mik az elvárásaim magammal és a párommal kapcsolatban a jövőre nézve, stb, nem pedig azt nézzem hogy mikor jön a következő akivel TALÁN boldog lehetek. Aztán elmúlik az újdonság varázs, és ugrok a következőbe.
Nekem ez a mentalitás durva, meg a másikat is becsapod, ha megcsalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!