Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is tarsadalmilag elitelendö a szeretö, ha az tenyleg szinte betegesen szerelmes a hazas ferfibe, es nem tudja ezt az erzest magaban elfolytani?
Latod megint...ennyi eszed sincsen?:)Amikor leirtam.A szerelem nem esz kerdese...:)Olyankor nincsenek eszervek..
De az teny, hogy egy szeretönek csak fajdalom jut plusz lelkiismeret furdalas es ezt egyetlen ferfi se eri meg.Amugy nem kell am gyözködni,mar befejeztem, de majdnem belehaltam.Egyebkent igen, szerelem volt elsö latasra.NEm volt idöm merlegelni.
Nyilván... de a másik emberrel kapcsolatot kezdeni mégis egy döntés kérdése: mert te is megondtad, hogy a szeretőnek csak a boldogtalanság, meg a lelkiismeret furdalás jut. Na ilyen esetben inkább lennék boldogtalan, de tiszta lelkiismerettel, mert nem bántok meg valakit, azzal hogy beleavatkozok egy párkapcsolatba, ami olyan amilyen, de ne én legyek már egy ok amiért egy házasság felbomlik.
21 es voltam.
5#
Kérdésre válasz:
Igen, akkor is tarsadalmilag elitelendö a szeretö, ha az tenyleg szinte betegesen szerelmes a hazas ferfibe, es nem tudja ezt az erzest magaban elfolytani.
Most jó?
Milyen szerelemről beszélsz? Csak illúzió, függőség,önzőség, játszmák, manipulálások.
De voltan szerelnes, mégpedig a férjembe. Nagyon szerettem őt. Sok mindent megéltünk és hosszú házasság van mögöttünk. Ő pedig szerelmet hazudott egy nőnek, a férjem megvette őt a pénzével. Aztán a szerető, rájött, hogy a férjem nem fog soha elválni tőlem és csak du..ra használta őt, bosszúból borított nálam. Ami neki örömet okozott, az nekem fájdalom volt. A szerető dobva lett, de én már soha többet nem fogok megbízni senkiben. Az én álmaimat elvette egy ember akit szerettem és egy olyan nő, mint te, aki csak magára gondolt. Tudod mi volt az álmom? Hogy együtt öregedjünk meg a férjemmel (már középkorúak vagyunk). Ránk feleségekre senki nem gondol!
De felálltam és levontam a tanulságokat. Megtanultam újra mosolyogni és nem hagyom, hogy az ilyen emberek tönkre tegyenek!
Tanulj meg nemet mondani és nem elhinni minden hazugságot.
Sok nő azt hiszi, ha egy pasi azt mondja szeretlek, az úgy is van. Csak a bugyidba akar bizonyos ideig bejutni!
15 voltam
Jöhet a lepontozás
Utolso a ferjed kidobta a szeretöt?Es te is elvaltal=?
Akkor a ferjed ket szek közül pad ala került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!