Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akkor is tarsadalmilag elitele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is tarsadalmilag elitelendö a szeretö, ha az tenyleg szinte betegesen szerelmes a hazas ferfibe, es nem tudja ezt az erzest magaban elfolytani?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 10:05
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
utolso tudod hogy a ferfiak gyavak egyedül meglepni a valast..akkkor inkabb maradnak a gyenge fosban...nem is ertem minek irod ide hogy valjon es eljen egyedül gyerekek nelkül...szerinted melyik ferfi meri ezt megtenni?
2019. jan. 31. 11:27
 12/41 anonim ***** válasza:
Inkább a házas fél az elítélendő.
2019. jan. 31. 11:30
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

Hiâba próbálod a szärt befőttesüvegbe tenni a polcra, attól még az marad, ami.

Jöhet a szokásos nullázás.

2019. jan. 31. 12:01
 14/41 A kérdező kommentje:
Utolso nem probalok en semmit.NEm ertem miröl beszelsz.
2019. jan. 31. 12:02
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Baromság, ez csak egy önigazolás, hogy nem tud valaki uralkodni a vágyain, érzésein...Az a beteges, hogy elhiszi/el akarja hinni, hogy a nős pasi csakis őt akarja...

Lehettem volna ilyen helyzetben többször is, de a házas pasi nekem tabu. Tudod miért? Mert csak első és egyetlen szeretek lenni és ha nekem azt mondta egy pasi, hogy válófélben van, megromlott a házassága, stb a sokásos baromságokat, tudtam, hogy csak meg akar du.ni, zavartam vissza a feleségéhez és még meg is fenyegettem: ha nem hagy békén a feleségét is megkeresem. Iszkoltak ilyenkor a pasikjó messzire. Soha nem adtam oda magam nős pasinak, hazug szavakkal nem lehetett ledönteni. És van egy másik oka is amiért nem kell nős pasi: mégpedig az, hogy van egy felesége és esetleg gyereke is! Rájuk se a nős pasi, sem a szerető nem gondol. Az a fájdalom amit azok ketten (a hűtlen, szerető) okoznak a nős pasi családjának, azt nem kívánom átélni senkinek.

Nem vagyok tökéletes, vannak hibáim, de nem voltam/leszek senkinek a dugópajtija és nem is fogok másnak belerondítani az életébe.

A lepontozás pedig nem érdekel.

2019. jan. 31. 12:29
 16/41 A kérdező kommentje:

Utolso teljesen egyetertek es mindenki egyet is fog veled erteni.

CSAK SAJNOS TE SOHA NEM VOLTAL SZERELMES.

Ez 100 %.Híaba is tagadod.Ugyanis a szerelem az egy olyan erzes, amikor kikapcsol az agy, es NEM TUDSZ a jozan eszre hagyatkozni.Hidd el nekem, soha nem kerültem össze nös pasival, söt elkergettem öket melegebb eghajlatra.Egyedül ez az egy tudott behalozni.

2019. jan. 31. 12:47
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem helyes, nem tisztességes, és nagyon-nagyon önző.

Lehet magyarázni a szerető oldaláról, a férj oldaláról, lehet beszélni érzésekről.

De ha már az érzéseknél tartunk, azok nem csak a szeretőnek, de a feleségnek is vannak. Ő éli meg a legnagyobb fájdalmat, mert becsapják, mert a nőiességébe lépnek bele páros lábbal.

A férj az, aki telibesz@rja mindkét nő érzelmeit, mert ő kizárólag a saját f@rkára, a saját jóllétére gondol.

Teljesen mindegy, mit mond a társadalom. Ha a szeretőnek kell a férfi, akkor úgyis benne marad a történetben. És sérül, ugyanúgy, ahogyan a feleség, és az esetleges gyerekek is sérülnek.

Én azt mondom, nem hiszek a minden áron fenntartott házasságban. Van, hogy jobb külön utakat keresni, mert már nem működik, már nem fejlődik a két ember egymás mellett. Van, hogy kihűl a láng. De! Kommunikáció, és őszinteség! Én hiszek akár a nyitott kapcsolatokban, swingerben, bármiben, hiszek a tisztességes válásban, hiszek mindenben, ami mindkét fél számára elfogadható. A hazugságban, a másik megalázásában azonban nem tudok hinni. A megcsalás pedig erről szól. Ott tapos az ember a másikba, ahol az a legsebezhetőbb. Megcsalt nőnek lenni pasi fejjel olyan érzés lehet, mintha egy pasinak hirtelen az egész világ azt tükrözné vissza, hogy a f@rka kicsi és jelentéktelen, ő maga pedig nem is igazi férfi. Ugyanezt éli meg nőiségében a nő.

A szerető pedig pótlék, aki mindig csak félig lehet jelen, pedig egészen szeretne, játékszer, akit félre lehet tenni, másodrendű nő, aki sosem kaphatja meg a teljes érzelmi odafordulást, és akinek nem is lehetnek elvárásai.

Fájdalom, mindenkinek. A nők a h.lyék, hogy hagyják magukat. Pedig ennyit egy pasi sem ér.

2019. jan. 31. 12:58
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen elítélendő.
2019. jan. 31. 12:58
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Edith Piaf is ezzel mentegette magát, ettől függetlenül... Az volt. Aki nős pasival kezd, az r!banc, akármilyen felindittatásból is teszi.

Ha valaki ellopja a pé ztárcád, mert nagyon éhes, neked az nem baj?

2019. jan. 31. 12:59
 20/41 anonim ***** válasza:

#19:

A férjed nem a tulajdonod, tehát nem lehet ellopni sem. Ha el akar menni, akkor elmegy, a döntésünk, az akaratunk szabad.

Nem azért gusztustalan a férj, ha megcsalt, mert ő a "tiéd". Azért gusztustalan, amit veled tesz (meg azzal a másik nővel szintén, de ez már nem rád tartozik). Azért gusztustalan, mert hazudik, mert megaláz, mert nem hagy neked választási lehetőséget, hogy így is akarod-e őt, vagy sem. Mert sunyizik, mert átver.

2019. jan. 31. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!