Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki volt már szerelmes nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már szerelmes nős férfibe, hogy alakult később a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Csak olyan válaszoljon aki nem véleményezni kívánja , hogy minek mentem bele.
2018. okt. 10. 21:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon hamar rákérdeztem, hogy akkor hogyan tervezi a jövőt, közölte, hogy esze ágában sincs elválni, itt be is fejeztük. Néhány hónap múlva már szerelmes volt, másba. Elvált, összeházasodtak.Néhány év múlva kitette az új feleség a szűrét.

Az emberek sosem tudják mit akarnak.

2018. okt. 10. 22:01
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Neked megígérte a pasas, hogy elválik a feleségétől?
2018. okt. 10. 22:20
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem ígért semmit. Csak az érdekel ki hogy lépett tul vagy hogy élte meg
2018. okt. 10. 22:29
 4/24 anonim ***** válasza:
52%

Ugyan véleményt nem fogalmazok meg, de elmeséled nekünk, hogy miért mentél bele? :)

32/f

2018. okt. 10. 22:32
 5/24 anonim ***** válasza:
73%
Hát részemről ez olyan első látásra szerelem volt, mire fölfogtam, hogy mi van, már vele álmodtam és nyakig benne voltam. Teljesen váratlanul ért, mert 10 éve nem szerettem bele senkibe és nem is terveztem ilyesmit. Aztán egyre több jele volt annak, hogy kölcsönös a szimpátia és az első kis nyitásomra úgy nagyjából berobbant az életembe. Egy hétig leveleztünk FB-on, minden érdekelte rólam. De amikor még inkább konkretizáltuk, hogy megőrülünk egymásért, akkor arra jutottunk, hogy ez veszélyes játék. Ő azt mondta, nem kéne a barátságunkat sem kockára tenni, én meg azt feleltem, hogy nem tudnék a barátja lenni, ne jöjjön többé. Másnap folytattuk és lerohant a vágyaival, de az ő házassága nem rossz (az enyém akkor már régóta csak papíron létezett), emiatt végül úgy döntöttem, nem sodrom ilyen veszélybe és ő is azt mondta, ne hallgassunk a kisördögre. A következő héten azt hittem, megőrülök a fájdalomtól. Kb. 6 nap múlva már majdnem ráírtam, de meggondoltam magam. Csak bámultam a zöld karikát a neve mellett, és egyszer csak felugrott az a kis karika. Én akkor már őrülten szerelmes voltam, ő meg szinte letépte a ruhát rólam neten keresztül. Igazából nem voltunk egy hullámhosszon. Engem az érdekelt, mit érez a szívében, őt az érdekelte, mit érzek a lábam között. Nálam erősebb volt ez a szenvedély, szerintem még soha az életben férfi ilyen hatással nem volt rám. Megbeszéltük az időpontot, a helyet, bár azt mondtam, még átgondolnám a hétvégén. De nem volt mit átgondolni. Másnap reggel küldött egy józan és udvarias üzenetet, hogy ő nem tudja nekem érzelmileg megadni azt, amit megérdemlek, és félt és talán mégse kéne, mert neki egy kalandnál több nem fér bele, kötöttségek nélkül. Az egészből csak annyit fogtam fel, hogy nem érez irántam semmit. Azt, hogy tulajdonképp egy éjszakára kellettem volna neki, azt csak hónapok múlva fogtam fel. Kitéptem magam ebből az egészből, olyan fájdalmat éreztem. Nem hülyített soha, de mégis, ahogy az eltelt hónapokban közeledett, egyáltalán nem tűnt úgy, hogy semmit nem érez irántam. De igazából nagyon naív voltam. Egy szerelmes férfi sebezhető. Ő nem volt az egy percig sem. Csak azért nem hittem volna, hogy csak szexre kellenék, mert nem vagyok egy szexbomba. Mellem is alig van. Nőies vagyok, de ha rámnéz egy férfi, tutira nem az az első gondolata, hogy de meg..du..gna. És nem is viselkedek kihívóan senkivel. Én azt gondoltam, csak az ilyen nők kellenek csak egy éjszakára vagy csak szexre. Hát tévedtem. Persze nem gondoltam és nem is akartam soha, hogy miattam hagyja el a családját, de egy szeretői viszonyt el tudtam volna képzelni érzelmekkel és persze titokban. Amikor rájöttem, hogy ő nem érez irántam úgy, az egy nagy pofon volt. Sok hónapba telt kiheverni. Ezalatt egyszer találkoztunk véletlenül, akkor éreztem rajta, hogy nagyon mondana valamit, de a gyerekeivel volt. Amikor már nem számítottam rá, 4 hónap múlva egyszercsak rámírt FB-on. Mert nemrég látott az utcán és eszébe jutott, milyen jó lett volna...Visszakézből leráztam, mert épp akkor kb. semennyire nem érdekelt, de másnap időt kértem tőle. De most is csak azt hangoztatja, hogy ő nem engedi meg magának, hogy szerelmes legyen és csak szex lenne. Így meg ez számomra olyan kiábrándító. Nem vagyok már olyan naivan szerelmes belé, mint az elején, de az érzések, amiket elveszettnek hittem, lassan visszatértek és ha ott állna fölöttem, szerintem most sem kapnék levegőt. És nem tudom, kihagyjak-e az életemből egy ilyen férfit. Ha csak egy alkalom lenne, szerintem az is őrületes lenne. 5-6 év és már a kutyának se fogok kelleni. Most meg legalább egyszer átélhetném. Nem tudom. Igazából most csak a döntésemen múlik az egész.
2018. okt. 10. 22:52
 6/24 anonim ***** válasza:
77%

Fiatal kis liba voltam, ő pedig egy tiszteletreméltó poszton volt (nem munka). Csodáltam, ámultam rajta, és belezúgtam. Belementem. Felesége megtudta. Volt veszekedés, megtudtam, hogy hazudott nekem is, nincsenek is elhidegülve, és az összes mese, miszerint ő a szeretetre, megértésre vágyó ember. Mennyire ostoba voltam!

Három év kellett az életemből, mire tudtam szakítani. Először vissza akart kapni, utána dühében lealacsonyodott mélyre. Ma már felfordul a gyomrom az egésztől. De kellett ez nekem, hisz idióta módon sosem léptem. Akkor se, mikor előttem bántotta a feleségét. A nagy mester, akit mindenki csodál... Már mélységesen bánom, és igyekszem teljessn törölni a memóriámból.

A felesége is elhagyta végleg. Sajnálom, de azért annyira nem, mert ő ment hozzá ilyen emberhez. Saját bevallása szerint mindig ezt művelte vele.

Én boldog voltam a szakítás után, de a sok lelki bántást sokára sikerült feldolgozni.

2018. okt. 10. 23:03
 7/24 anonim ***** válasza:
Fuuuu, #5-os, leirtad szóról szòra, amin most megyek keresztül.
2018. okt. 11. 05:19
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
Akkor vigyázz magadra:(
2018. okt. 11. 05:38
 9/24 anonim ***** válasza:
54%

Leirom a masik oldal szemszogebol.

Adott egy ferfi,aki regota tetszik,joban van a parom is vele,sokat beszelgetunk.

Telnek az evek,a nos pasi hosszu hazassaga egyre romlik.En is panaszkodok,o is,osszejovunk.Par alkalom szex,de en mar kozos jovorol,gyerekrol,eljegyzesrol tervezgetek..

Tobbet szeretnek.Boritok.Feleseg kibukik,elzavarja,valni akar.Kulonmennek.Megorulok,szabad a palya,irkalok a felesegnek,nehogy az utunkba alljon.Bekepzelem,hogy terhes vagyok,ill. Kitalalom,h megnagyobbat rugjak az asszonyba,es magamhoz kossem a pasit.

De ezek kozben kezdenek ujra beszelgetni,megint osszejonnek.Velem szakit a pasi,ezt nem hagyom annyiban,hazudozok,probalom szetugrasztani oket.Nem sikerul,hirtelen " elvetelek",mert valamit mondani kell,mi is van a gyerekkel..

A parom a kozos gyerekek miatt visszafogad,en meg szulok akkor neki meg egyet,igy mar biztos a poziciom legalabb nala.Helyreall a beke,itt is ott is,de azert en neha meg kavarok,mert faj,hogy pofara estem...

Ez a tortenetem,en a feleseg voltam.

2018. okt. 11. 06:47
 10/24 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó. Hát igen. Szerintem van olyan szerelem, amiről az ember nem tehet. És butaság is lenne nem megélni. Attól még talán az asszonyra vágyik a férj, hogy erkölcsösen ellenáll a kísértésnek? És van amikor egy válásnak túl sok áldozata lenne. És van amikor nagyobb bűn lefeküdni azzal, akit nem szeretünk, mint azzal akit igen.

De kavarni, a másikat undorító módon manipulálni, megkérdőjelezni és elvenni a döntési szabadságát, nem hiszem hogy túl nagy érzelmi és egyéb intelligenciára vall. Ugyanakkor hiába mondod, a másik oldal nem a te oldalad, őt is meg kéne hallgatni. Azért mert te úgy gondolod, hogy kamuterhes volt, még nem biztos, hogy valóban nem lett terhes és nem vetélt el. Persze biztos igazad van, de ez akkor is csak a te oldalad.

2018. okt. 11. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!