Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félre akar lépni?
Figyelt kérdés
Férjem elment haverjával sítáborba 10 napra. Éjjel nekiállt borotválkozni, de mindenhol, lent is. Én ezt furának tartom. Ő azt mondja, hogy csak csúszni megy. De a tavalyi társulat megy. Láttam fotókat, videókat. És hát voltak olyan igazi, bevállalós csajok. Persze készült piával is. Én ha megyek valahová egyedül, benn borotválom csupaszra magam ott, max akkor, ha pasi lenne a dologban. Vagy én látom rosszul?2019. jan. 25. 13:48
31/40 A kérdező kommentje:
Már nem is állunk szóba egymással. Tegnap egész nap nem keresett, ma is csak azért, mert ráírtam. Két mondat között befejezte a társalgást. Délben felhívtam, közölte, hogy nem volt ideje beszélni velem. Úgyhogy ráraktam s telefont. Az, hogy velem nem beszél, nem érdekel. De hogy a gyerekére sem kíváncsi. Rá nem kérdez, hogy mi van vele. Elegem van belőle.
2019. jan. 29. 14:45
32/40 anonim 

válasza:

Ez nagyon szomoru.Foleg,hogy a gyereke se erdekli...
34/40 anonim 

válasza:

Szerintem kiüldözöd a világból a viselkedéseddel.Amiket itt összeírtál.Ezért megy egyedül síelni.A gyerek érdekli,de akkor inkább nem,ha azon mùlik,hogy akkor veled is kell beszélnie.Jó persze rosszul esik,de megérné vâltoztatni a modorodon.
35/40 anonim 

válasza:

Előző: ja, persze ezért kell megcsalni és inkább a gyerekről se tudomást venni... Aki szemét, az szemét nem kell mentegetni. Tenni kellene valamit ha probléma van. Ha meg nem tudják megoldani akkor először el kéne válni és utána másokkal kefélni, nem pedig hülyének nézni az asszonyt és nélküle szórakozni.
36/40 A kérdező kommentje:
Úton van haza. Kíváncsi vagyok a hülye dumájára, miért kamuzott folyamatosan.
2019. febr. 2. 15:19
38/40 A kérdező kommentje:
NEm ért még haza, majd holnap reggel. De nem áll velem szóba, ha kérdezek, nem válaszol, másfelé beszél a telefonba.
2019. febr. 2. 19:34
39/40 anonim 

válasza:

Szerintem ne hívogasd. Várd meg a személyes talit. Fene a dolgát, tuti most is a nővel van. Kérlek páros lábbal rúgd ki a szemetet.
40/40 anonim 

válasza:

szerintem, ha hazaért, közöld vele, hogy most te mész el 10 napra szórakozni a barátnőiddel, mert ennyi neked is jár. Kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!