Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félre akar lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félre akar lépni?

Figyelt kérdés
Férjem elment haverjával sítáborba 10 napra. Éjjel nekiállt borotválkozni, de mindenhol, lent is. Én ezt furának tartom. Ő azt mondja, hogy csak csúszni megy. De a tavalyi társulat megy. Láttam fotókat, videókat. És hát voltak olyan igazi, bevállalós csajok. Persze készült piával is. Én ha megyek valahová egyedül, benn borotválom csupaszra magam ott, max akkor, ha pasi lenne a dologban. Vagy én látom rosszul?
2019. jan. 25. 13:48
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%
Én is gyanakodnék, ha lent az én jelenlétem nélkül fazont igazit. Persze, ha nagy a bozót szerintem mindenki le vágja függetlenül attól, hogy lesz e szex. De amit le írtál jócskán add okot gyanakvásra.
2019. jan. 25. 13:51
 2/40 A kérdező kommentje:
Nem volt nagy a bozont.
2019. jan. 25. 13:56
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően milyen gyakran szokta ott lent leborotválni? Vagy szokta-e egyáltalán?
2019. jan. 25. 13:57
 4/40 anonim ***** válasza:
79%
Ha alapvetően ezzel nem foglalkozik,akkor gyanús nagyon.Viszont,ha máskor is igényes,akkor meg csak ad magára.
2019. jan. 25. 13:59
 5/40 A kérdező kommentje:
Szokta,kb kéthavonta. Most 2 hete volt rendbe téve.
2019. jan. 25. 13:59
 6/40 anonim ***** válasza:
57%
Ha félre akar lépni akkor bozontosan is félre fog. A legtöbb férfi pár mm-esnél tovább nem bírja meghagyni mert irritálja őket. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, bár ez is benne van a pakliban.
2019. jan. 25. 14:00
 7/40 anonim ***** válasza:
77%

Ha két hete is akkor az még nem.olyan gáz.Inkább ne tedd tönkre a napjaidat azzal,hogy idegesìted magad.Szép,bevállalós csajok külsőre mindig lesznek,attól még nem biztos,hogy a férjednek igénye is van rá.(4)

Igen ,ha félre akarna lépni,akkor bozontosan is félre tud,nagyon igaz.Sajnos nem gondolják sokan,ha nők felé elvárja,akkor ő is adjon kocsit magára.

2019. jan. 25. 14:08
 8/40 anonim ***** válasza:
80%
Honnan tudod ,hogy éjfélkor állt neki borotválkozni? Ha annyira meg akarna csalni ,akkor biztosan nem lesz olyan buta hogy tudj róla ,hogy full szőrtelen a sítábor első napján. De amúgy tök mindegy, mert úgyis megcsalhat, és a csalások nagyrésze nem derül ki. Így csak neked rosszabb mert aggódni fogsz, de bizonyítani nem fogod tudni. 👐
2019. jan. 25. 14:10
 9/40 anonim ***** válasza:
47%

Engem idegesítene, ha a párom ilyen szinten figyelne, és azzal foglalkozna , hogy mikor mit csinálok a saját testemmel. Szerintem ez teljesen a férjed dolga.

A megcsalásról: ha meg akar csalni, akkor meg fog. Ha nem akar, akkor bem fog.

Egyébként meg ha ennyire félted, miért nem mégy el te is velük? Nem kötelező síelni, ha nem akarsz, de legalább érezné, hogy támogatod a hobbijában, és nem mellesleg veled aludna.

2019. jan. 25. 14:25
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom!

En ha megyek ceges vacsorara,szep smink szep haj,koktel ruha

es nem tudom megmagyarazni miert de en is szep simara borotvalom alul.

Semmi köze ahoz h felre akarok lepni.

Eszembe se jut csak valahogy megis kenyelmesebben erzem magam

h nem vagyok sünis🙂

Lehet ö is igy erzi jobban magat

amugy abban a 10napban rendesen megnö neki

Szoval ertelme se lenne annak h most borotvalja le

ha csak nem masnap van egy konkret alkalma ami elöre van lebeszelve

Borotvat vitte magaval?

Amugy ha hazajön arrol a 10naprol

az elsö nap teperd le

milyen kedve lesz a szexhez,es megnezheted a bozontjat

ha elötte napokban biztos borotvalta kicsit gyanus.

ha szörös akkor nem foglalkozott vele abban a 10napban

Nem tudom kerdezö.

is-is

De ne emeszd magad abban a 10napban

2019. jan. 25. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!