Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félre akar lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félre akar lépni?

Figyelt kérdés
Férjem elment haverjával sítáborba 10 napra. Éjjel nekiállt borotválkozni, de mindenhol, lent is. Én ezt furának tartom. Ő azt mondja, hogy csak csúszni megy. De a tavalyi társulat megy. Láttam fotókat, videókat. És hát voltak olyan igazi, bevállalós csajok. Persze készült piával is. Én ha megyek valahová egyedül, benn borotválom csupaszra magam ott, max akkor, ha pasi lenne a dologban. Vagy én látom rosszul?
2019. jan. 25. 13:48
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Most játssza a sértődöttet, hogy gyanúsítgatom. De ha nincs vaj a füle mögött, akkor nem így viselkedne.

A fiam meg folyamatosan kérdezi, hol jár az apja. Mondjam neki, hogy elment csajozni és szarik ránk? Nem írok neki, nem hívom. Kiváncsi vagyok, fog e írni, hívni.

2019. jan. 26. 14:54
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Milyen apa az aki 10 napra elmegy sitaborba szorakozni?

Uristen,egy normalis ferj a csaladjaval jar el.

Az hogy neha tart egy pasis napot oke.

De 10napra otthagy titeket ,ő meg jot szorakozik??

Gondolkodj el egy kicsit...

Teljes mertekben szarik ratok,a lenyeg h neki jo legyen...

2019. jan. 26. 15:28
 23/40 A kérdező kommentje:
Annak idején úgy indult, hogy közölte,ő megy. Nem volt szó sem róla, hogy mi is menjünk. Nem tudom, úgy érzi, megint húsz éves és szórakozhat huszonéves p....nákkal? Vagy legalább megmondaná, hogy ilyenekre van igénye, akinek nincs gyerekük. Aludhatnak, ameddig akarnak, akkor van szex, mikor eszükbe jut.
2019. jan. 26. 15:33
 24/40 anonim ***** válasza:
Hát neharagudj de tuti hogy félre dug. Az exem sem hívott névnap bulira haverjanak volt állítólag csajok is voltak mondjuk mi akkor mondtuk ki hogy járunk egy pár vagyunk. De ez ment 2 éveig le sem szart csak ha én nyomultam kB 2 év utan szakítottam vele. Azóta is visszaakar jönni.
2019. jan. 27. 02:25
 25/40 anonim ***** válasza:
Majd azért jelezntkezz, ha hazament, hogy mi a helyzet.
2019. jan. 27. 18:03
 26/40 A kérdező kommentje:
Tegnap óta nem ad hírt magáról. Nem tudom, mit gondoljak. Az után sem érdeklődik, hogy a gyereke mennyire beteg még. Mindegy, elmondása szerint ennyi jár neki, hogy a gondokat maga mögött hagyja.
2019. jan. 27. 18:07
 27/40 A kérdező kommentje:
Most is előadta, milyen jó nő az a csaj. Lesz buli este, de ő nem megy, hanem lefekszik. Persze. Miért néz ennyire hülyének. De rátapintottam a lényegre, mert mondtam neki, biztos arra a csajra gondol, miközben szexelünk. Erre úgy felháborodott, hogy csuda. Na akkor kinek is van igaza?
2019. jan. 27. 18:57
 28/40 anonim ***** válasza:
63%

Azért te is kicsit durva vagy😬

Mondjuk én ilyenen ha alaptalan mondaná a férjem ugy racsapnam a telefont h 1 hétig ki is kapcsolnám

Aztan szarnák bele h keres e v sem.

Szoval az h kiakadt semmit sem jelent

Normalis ember alaptalanul is igy kibukik

Azt fogod elerni ezzel h bele kergeted a csaj ölebe

hiszen ha ugyis azt hiszed koze van a csajhoz akkor legalabb ne alaptalan halgatná toled.

Te is nyugodj meg!

Lehet h megcsalt de lehet h nem!!!

Nem 100 szazalek h megcsalt.De igy uldozod el magadtol

2019. jan. 27. 22:43
 29/40 anonim ***** válasza:
Aha,nem bulizik,lefekszik...a csajjal.
2019. jan. 28. 16:13
 30/40 anonim ***** válasza:
Sajnos azt kell mondjam hogy a férjed tutira megcsal, méghozzá nem először. Eleve milyen dolog az, hogy egy családapa a családja nélkül megy el ilyen hosszú időre kikapcsolódni. A kikapcsolódás bizony Neked is járna! Undorító dolognak tartom hogy még ő háborodik fel. Nyilván amiatt a nő miatt van, aki miatt mégse akar titeket elhagyni, de időnként jó vele nagyokat kefélni. Gusztustalan ez az ember, még annyi sincs benne hogy bevallja mert félti a seggét. Mondd meg neki már telefonon hogy tisztában vagy vele hogy megcsal és ha hazaér, ennek fényében megbeszélitek a továbbiakat. Én a helyedben elhagynám. 31/N
2019. jan. 29. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!