Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félre akar lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félre akar lépni?

Figyelt kérdés
Férjem elment haverjával sítáborba 10 napra. Éjjel nekiállt borotválkozni, de mindenhol, lent is. Én ezt furának tartom. Ő azt mondja, hogy csak csúszni megy. De a tavalyi társulat megy. Láttam fotókat, videókat. És hát voltak olyan igazi, bevállalós csajok. Persze készült piával is. Én ha megyek valahová egyedül, benn borotválom csupaszra magam ott, max akkor, ha pasi lenne a dologban. Vagy én látom rosszul?
2019. jan. 25. 13:48
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Nem hívott magával, azért nem mentem. Állítólag azért, mert én nem csúszhatok korábbi sérülés miatt és emiatt ne menjek vele.

Vitt borotvát. Hát, kíváncsi leszek, milyen lesz, ha hazajön.

2019. jan. 25. 14:48
 12/40 anonim ***** válasza:
90%
Lehet velem van a baj, de elképzelni sem tudom, hogy a párom elmenjen nélkülem csajokkal meg ki tudja kikkel síelni, főleg úgy, hogy engem ne hívjon. Nálam már ez okot adna arra, hogy megkérdőjelezzem a kapcsolatom komolyságát, nem kéne ahhoz a farkát borotválnia.
2019. jan. 25. 15:08
 13/40 A kérdező kommentje:
A kérdésre, hogy honnan tudom, hogy éjfélkor csinálta. Felébredtem, elmentem mosdóba és mikor mentem kezet mosni, akkor láttam.
2019. jan. 25. 15:15
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

es h hogy ejjel borotvalkozott?

marmint szokott olyan kesön tusolni borotvalkozni?

mert ha mar reg aludtatok es sunyiban felkelt h leborotvalja nehogy gyanut fogj lehet furcsa tenyleg.

De ha alapbol nem gyanusan es titkolva csinalta

lehet tenyleg csak eszebe jutott

2019. jan. 25. 17:54
 15/40 A kérdező kommentje:
Nem szokott éjjel zuhanyozni. Legtöbbször reggel fürdik, borotválkozik.
2019. jan. 25. 18:12
 16/40 anonim ***** válasza:

Hmm akkor azert furcsa.

Megvarnam mig hazajon

aztan meglesnem milyen odalennt

milyen a kedve,van e kedve a szexhez

meg azert kerd meg h mutassa meg a kepeket amiket keszitett

es kerdezd meg milyen volt

h erezte magat,meseljen jo sokat rola

hatha elcsipsz valamit.

De egyenlore ne idegeskedj.

nem biztos az h ezert borotvalta le

2019. jan. 25. 18:27
 17/40 A kérdező kommentje:
Felhívott, hogy elindultak. Rákérdeztem, ott vane a csaj, aki tavaly állandóan körülöttük legyeskedett. Állítólag nem a férjemre volt rákattanva, mégis a fotókon ott guggol előtte. Szóval rákérdeztem, teljesen felháborodott, hogy rákérdeztem. Majd mondta, igen és gyorsan lerakta. Kissé furcsa. Tuti volt köztük valami, mert azt már tavaly ózd elmondta, hogy ő volt a legjobb csaj az ott lévők között.
2019. jan. 25. 19:58
 18/40 anonim ***** válasza:
24%

Hasonlo kerdessel mar talalkoztam...

Lehet,h en vagyok maradi,de a ferfiak miert borotvaljak a nemi szervuk korul?

Nekem ez olyan buxzis...

Sokan a kepuket nem tudjak leborotvalni,alul meg igen...

Hulye divat.

Amugy szerintem tuti megcsal,sajnalom.

2019. jan. 26. 13:56
 19/40 A kérdező kommentje:
Én is így érzem, de nem tudom bizonyítani. Telefonja lezárolva, napközben jón megy, ahogy neki tetszik. Hogy ugrasszam ki a nyulat a bokorból?
2019. jan. 26. 13:58
 20/40 anonim ***** válasza:

Szimplan ebben a 10 napban pakolj ossze aztan szia.

Ha fel is volt haborodva van mit titkolnia.

Sot nem is hivott,nem hiaba!!!

Legalabb nyugisan eltudsz menni

v osszepakolni a cuccait aztan kirakni az ajto ele.

En biztos igy tennek,tudod kivel szorakozzon

2019. jan. 26. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!