Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem valamit, vagy félre értem?
Az exem (másfél évvel ezelőtt jártunk) tegnap rám írt és elhívott buliba... mondta,hogy a barátom is jöhet ha akarom,de jobb ha nem jön és,hogy majd mindenképp táncol velem (mármint Ő) meg mit tudom én.. kb fél óráig ostromolt,hogy menjek,de szerintem nem megyek,bár neki azt mondtam,hogy jó legyen... Kb 1hónapja is beszéltünk,akkor mondta,hogy kicsit megbánta,hogy velem vége lett,mert én voltam a legértelmesebb barátnője,meg én vagyok az egyetlen olyan lány akivel tud normálisan beszélgetni minden témáról,mert hozzátudok szólni mindenhez.. Aztán a suliba is odajött hozzám,pedig csak köszönni szokott...
4éve van barátnője,mikor jártunk akkor félévet külön voltak,azt mondta a csaj nem jön a buliba,mert közölte vele,hogy nem akarja,hogy menjen.
Ez most szerintetek mit jelent?? Akarhat tőlem valamit amikor mindketten kapcsolatba vagyunk?
Nekem úgy tűnik,mintha szeretőnek akarna,legalábbis nálam mikor hasonló volt,ez derült ki.
Persze ez csak az én esetem.
Köszi a válaszokat. Nem tudom hova tenni... a múltkor mondta,hogy találkozhatnánk beszélgetni,de azt is mondta már,hogy kipróbálná milyen velem az ágyba.. meg tett egy megjegyzést ezek után,hogy csak azért van a barátnőjével,mert akivel összejönne annak van pasija...
Én szeretem a barátomat és ha tényleg akarna tőlem valamit,akkor többet inkább szóba se állok vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!