Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő akar tőlem valamit, vagy én értem félre?
Barátnőm ex-pasijával szoktam beszélni, mert 1-2 hónapja felvett msn-re. 2 hétig csak beszélgettünk, hogy mizu,hogy vagy...meg ilyenek. Aztán most h ténylegesen szétmentek, mondta h nem-e akrok kimenni vele, meg mndig úgy köszön el h majd beszélünk,puszi. Nekem ez nagyon furcsa helyzet, mert a barátnőm az a lány, akit soha nem bántanék meg olyannal h az ex-pasijával összejöjjek. De, lehet h én értem félre az egészet. HELP!
Én 14, ő 19.
(bár nemvalószínű h tudja h én ennyi vagyok)
Szerintem ezek nem egyértelmű jelek, ez lehet akár baráti közeledés is.
De ha te nem akarsz tőle semmit, akkor már túl is van tárgyalva ez a dolog :))
Jó, nyolcadikos vagyok, de tegnap kis híján meghaltam mikor két fiú oszt.társam is úgy köszönt el tőlem, hogy : Jóéjt, puszi <3, pedig nem vagyok egy népszerű lány az osztályban, sőt.. Ranglétra legalja.. Plusz fiúm is van, és ezt ők is tudják..
Várj még kicsit vele, ha csak ennyi marad a dologból, akkor valószínű hogy csak barátkozni akar, de ha elkezd nőni, akkor érdemes odafigyelni, mert akkor lehet hogy akar valamit..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!